Kızlar yılbaşında eşinize veya sevilinize alcağınız hediye....

_etbb_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
121
1
96
Ankara
merhaba kızlarr... aslında konuyu nereye açacagımı bir türlü bulamadım belki aynı konudan da vardır ama olsunn.....zemuszemus
size sorum şu yılbaşında sevgilinize eşinize alacağınız ya da aldığınız hediyeler neler ben daha bulamadım hem böylece fikrilerinizi de almış oluruz biribirimizin şimdiden teşekkürlerrrrr......a.s.a.s.

Sizi bilmem ama ben sevgilime psp 3000 slim aldım Askerde ve en çok sevdiği şey oyun oynamak film izlemek kendiside çok istiyodu ama yılbaşı için özel değil doğumgünü yılbaşına denk geliyo hemen hemen ikisini bir hediyeyle kurtardım sositososito Daha göndermedim haftaya elinde olcak oda çok mutlu oldu ne aldıgımı duyunca :1hug:

Ama büyük bir ihtimalle oyun cd si falan alırım,çünkü sevdiği tek şey sabah akşam bilgisayarda oyun oynamak gamyoncuiremsu

herkesin sevgilisi oun oynuyor..... yaa ama benim sevgilim hiç oynamaz..... ee başk güzel fikrileriniz yok mu ??kaydirigubbakcemile2

Kıyafet, saat, parfüm, kol düğmesi, forma gibi şeyler alabilirsin
Asıl ben ne alacağım kara kara onu düşünüyorum

Sen de Ankara'daymışsın, hediyelik eşya fuarı var şu sıralar
belki orda ilginç şeyler bulabilirsin, gerçi genelde incik boncuk oluyor

kırmızı boxser aldım eşime noel babalı kaydirigubbakcemile3

kızlar twigy nin terlikleri çok hoş ya ben yılbaşı hediyemi aldm ama sevgililer gününde onlardan almayı düşünüorum

Eşime çok güzel bir kazak aldım bugün dayanamadı açtı çok beğendi hatta giyip işe gitti:roflol:

iki hediye aldım eşime.
Birincisi şık br cross marka kalem
İkincisi kırmızı jartiyerli bir takım. Ben giyicem ama onun için hediye olucak sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…