Kızlar yerleşme kanamasi mi yaşıyorum ne olur bakın

Suskungirl44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
92
18
88
27
Merhaba kızlar resimde görüldüğü gibi kanın rengi normalde baya kırmızı olurdu sizcede pembeye yakın degilmi adete 3 gün kala oldum 5 gün sürdü ama leke tarzında 3 ped anca dolmuştur normalde regl 3 gün sürer simdiki adetime 8 gün kaldı kan verdim 0.100 çıktı acaba adetten sonra mı belli olur bide yerleşme kanamasi mi resimdeki

Canım yerleşme kanamsı parlak renkte olmuyor kırmızı gelse bile daha mat oluyor ve genelde kahverengi yada açık pembe oluyor
Sen adet olmuşsun gibi

Merhaba kızlar resimde görüldüğü gibi kanın rengi normalde baya kırmızı olurdu sizcede pembeye yakın degilmi adete 3 gün kala oldum 5 gün sürdü ama leke tarzında 3 ped anca dolmuştur normalde regl 3 gün sürer simdiki adetime 8 gün kaldı kan verdim 0.100 çıktı acaba adetten sonra mı belli olur bide yerleşme kanamasi mi resimdeki
Canm noldı senin benimde aynı bole oldu 2 gun bundan daha az pempe kahverengı geldı dun ıse baya cok geldi bugunde damla damla sadce 11 gun vardı adetıme benmde cok erken oldum

Ya bnm normalde bu renge yakın olmazdı o yüzden yerleşme kanamasi aklıma geldi bide çok yoğun olmadım zaten şimdi diğer adetime 7gun kaldı o zmn belli olur ama çok merak ediyorum

Canm noldı senin benimde aynı bole oldu 2 gun bundan daha az pempe kahverengı geldı dun ıse baya cok geldi bugunde damla damla sadce 11 gun vardı adetıme benmde cok erken oldum
Ya bnm normalde bu renge yakın olmazdı o yüzden yerleşme kanamasi aklıma geldi bide çok yoğun olmadım zaten şimdi diğer adetime 7gun kaldı o zmn belli olur ama çok merak ediyorum

Bende bu ay ilk kez değişik bişey yaşadım ve hala adet olmadım testler de negatif gibi 10 gün gecikmem var karnım ağrıyor hayırlısı

Bende bu ay ilk kez değişik bişey yaşadım ve hala adet olmadım testler de negatif gibi 10 gün gecikmem var karnım ağrıyor hayırlısı
Ne yaşadın cnm yerleşme kanaması gibi ise bazilarinki 20 gün sonra belli oluyomus yani diğer adette o yüzden umutlu gibiyim diğer adetime 6 gün kaldı

Ne yaşadın cnm yerleşme kanaması gibi ise bazilarinki 20 gün sonra belli oluyomus yani diğer adette o yüzden umutlu gibiyim diğer adetime 6 gün kaldı

Canım benim geçen ay adet bittikten 10 gün sonra lekelenmem başladı hayatımda ilk kez yaşadım kahverengi ydi
Ertesi gün bordo kahve pembe karışık gekdi ve çok az peçeteye gelşyodu sadece
Yaklaşık 6 gün sürdü
Sonra kesildi
Ve beklwdiğim adet tarihim de adrt olmadım
10 gün gecikmwm var şuan inşallah hamileyizdir 😍😍

Ben yerleşme kanaması yaşamıştım ama bu kadar yoğun değildi renk olarak kan rengiydi evet ama yoğunluğu azdı ve toplamda 2 defa gelmişti senin 5 gün sürmüş bacım adet bu..
Bide her ay adet yoğunluğumuzda aynı olmaz mesela benim geçen ayki adetim yoğun olmadı ama adetdi sonuçta
Bazı aylar çok yoğun olur değişir bu ...
Bende tekrar istiyorum 1 senedir
beklemek çok zor biliyorum ama Allah bilir hakkımızda ne zaman doğru olacağını
İnşallah nasip olur sabret

Back
X