Kızlar yer silme konusunda yardım lütfen!

ayzun

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
420
7
42
kızlar benim evim laminant vileda ile siliyorum yerleri pronto koyuyorum siliyorum.ama ben baktığımda böyle parlasın istiyorum yerler. siliyorum kuruyor su lekesi oluyor parlak olmuyor sizler napıyorsunuz.ne kullanıyorsunuzz.:sm_confused:

canım amway varya elden satıyorlar hanii onun LOC adında çok kullanım amaçlı bir temizleyicisi var.. içinden bi kaç damla damlatıyorsun suya tertemiz yapıyorr parlıyorr.. sonraaa diyelim camsil sisesine bikaç damla LOC koyuyosun gerisini su ile doldur camsil diye kullan.. yerleri sildigin suyun geri kalanınıda çiçeklerine dök .. hiç bir zararı yok yani bitkisel tamamenn.. çocuklarınız var içse bile zararı yok.. gerçekten annem almıştı bunu senelerdir bunu kullanıyoruz çok hoşta bir kokusu var ben bebek şampuanı DALİN e benzetiyorum kokusunu :))

umarım faydalı olurr

teşekkür ederim cnm kullanıcam bunu bi arkadaşım daha tavsiye etmişti.ama şimdi kesinlikle kullanıcam sağol:

kızlar benim evim laminant vileda ile siliyorum yerleri pronto koyuyorum siliyorum.ama ben baktığımda böyle parlasın istiyorum yerler. siliyorum kuruyor su lekesi oluyor parlak olmuyor sizler napıyorsunuz.ne kullanıyorsunuzz.:sm_confused:

benimde evim laminant aynı senin kullandığın gibi bende siliyorum.vileda ve prontayla.yanlız sildikten sonra kurularsan leke kalmaz.

Benim evdede ayni problem vardi sade sicak suyla silince iz kalmiyo birkac ay oyle temizledim, simdi ilac kullaniyorum ama sonradan suya ilave ediyorum kopurtmuyorum yerlerim piril piril

canım bende ahşap yüzey temizleyicisi kullanıyorum. kovanın yarısına kadar su doldurup 1 kapakta ahşap temizleyici ekliyorum iyice karıştırıp köpürtüp ve gücüm yettiği kadar sıkıp bezi siliyorum.mükemmel parlıyorr. tavsiye ederimm

güzelim benı evde laminat parke ilac önemli degil vileda ile simiyeceksın bezle sil ve kurula nasıl parlıyor bır gör

Benim Evimdede Odalarin Zemini Laminant Parke.parlama Olayi Ile Ilgili Epey Araştirmalar Yaptim,sonuç Olumsuz.laminana Parkeler Parlamaz.çünkü Yüzeyleri Imalat şeklinden Dolayi Mattir.asla Masif Parke(doğal Ahşap) Gibi Parlamaz.boşuna Uraşma Derim Ben

arkadşlar benim evimde parke gerçekten vileda hiç güzel temizlemiyor pazarlarda havlu paspaslar var 3,5 ytl sanki elinle silmişin gibi yapıyor ne saç bırakıyor yede ne de iz ben faydasını gördüm.eskiden birde kurutmayla uğraşırdım onu bir aldım oh bee.pronto ya da amwayla siliyorum mis.:teytey:

Arkadaşlar ben şu anda bu moplardan aldım günlük temizliğimde moplar iyi oluyor. 2 haftada bir de viledayla siliyorum . Viledayla sildiğim suya deterjan yerine arap sabununu sulandırıp, içine 1 kapak sirke ve bunların kokusunu bastırsın diyede çok az sıvı sabun katıyorum. ve sıcak suyla siliyorum gözlerinize inanamayacaksınız müthiş güzel parlıyor. Tavsiye ederim. Bana dua edeceksiniz.

evet havlu paspaslar daha iyi gerçekten
bir de ben deterjanlı suya bikaç damla bulaşık deterjanı damlatıyorum laminantlar parlıyo canımcım:teytey:

canım amway varya elden satıyorlar hanii onun LOC adında çok kullanım amaçlı bir temizleyicisi var.. içinden bi kaç damla damlatıyorsun suya tertemiz yapıyorr parlıyorr.. sonraaa diyelim camsil sisesine bikaç damla LOC koyuyosun gerisini su ile doldur camsil diye kullan.. yerleri sildigin suyun geri kalanınıda çiçeklerine dök .. hiç bir zararı yok yani bitkisel tamamenn.. çocuklarınız var içse bile zararı yok.. gerçekten annem almıştı bunu senelerdir bunu kullanıyoruz çok hoşta bir kokusu var ben bebek şampuanı DALİN e benzetiyorum kokusunu :))

umarım faydalı olurr

bende oldım ondan 4 litre suya 30ml diyor birde tabancaları varmış galiba
onda 500ml diyor
şimdi sende diyorsunki bir iki damla damlatın diyorsun kafimi
bendeki yedek camsil tabancasına koydum toz aldım inan bugün 4.gün toz yok
az önçede tül perdemi makinaya koydum deterjanın üstünede loc damlattım bir iki damla bakalım nasıl olacak

Arkadaşlar ben şu anda bu moplardan aldım günlük temizliğimde moplar iyi oluyor. 2 haftada bir de viledayla siliyorum . Viledayla sildiğim suya deterjan yerine arap sabununu sulandırıp, içine 1 kapak sirke ve bunların kokusunu bastırsın diyede çok az sıvı sabun katıyorum. ve sıcak suyla siliyorum gözlerinize inanamayacaksınız müthiş güzel parlıyor. Tavsiye ederim. Bana dua edeceksiniz.

şimdi deneyeceğim. ilk duanı benden alacaksın galiba yerimseniben

ben eski havluları silme bezi yapıyorum. sildikten sonra yerleri ıslak bırakmıyor, yerdeki saç,toz vs çok güzel alıyor. suya yüzey temizleyici damlatıp siliyorum. çok güzel parlıyor. başka bezlerle silince o kadar temiz olmuyor.

yerlerde lekesiz bir temizlik yapmak istiyorsan ve hijyen sağlamak istiyorsan mutlaka loc kullan evin dört bir yanında suyunuda çiçeklerin dibine dök sana daha fazla yardımcı olmamı istersen beni arayabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar evinideki tüm deterjanların organik olmasına dikkat edin bunun içinde amway kullanın ben bu firmaya üyeim çok güzel ürünleri var almak istersen yardımcı olurum hatta sizi üye bile yapabilirz

papatyacım evinde yaptığın hertürlü temizlikten olumlu sonuç almak istersen mutlaka amwayın ürünlerini kullan çok memnun kalacaksın

X