-
- Konu Sahibi Blackeyess
İnşAllah bende öyle umut ediyorum Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşAllahAnnemlerin bi komsunun kiz da ilk asilama yapmis tutmamis . Ondan sonraki ay kendiliginden hamile kalmis . Insallah sende de oyle olmustur .umarim hamilesindir.yukselir bence cunku erken bakmissin sonicta .
Amiinn insallah ben de yaklasik 1.5 yildir deniyoruz . Olmuyor . Esimde varikosel vardi ameliyat oldu iyilesti .degerleri artti 3. Ayda ama hala tik yok . Bu ay asilama icin gidicektik nasip olmadi o da gidemedik . Obur aya kaldiAllah isteyen herkese nasip etsin inşAllah çok zor mesele ben 1 buçuk yıldır deniyorum siz ne kadardır deniyorsunuz
Insallah insalllaaahhhİnşAllah bende öyle umut ediyorum Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşAllah
İnşAllah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim herkesin kucağını doldursunO zaman hayirli ollsuuuunnnnhamilesin
Ammmmmmiiiiiiinnnn . Biz bi de ikiz istiyoruzİnşAllah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim herkesin kucağını doldursun
İnşAllah hayırla sonuçlanır canım bizim bi sorunumuz yokken olmuyorAmiinn insallah ben de yaklasik 1.5 yildir deniyoruz . Olmuyor . Esimde varikosel vardi ameliyat oldu iyilesti .degerleri artti 3. Ayda ama hala tik yok . Bu ay asilama icin gidicektik nasip olmadi o da gidemedik . Obur aya kaldi
Ayy benim eşimde çocuklarım diye seviyorAmmmmmmiiiiiiinnnn . Biz bi de ikiz istiyoruz
Bi de onlari tasimasi var 9 ayAyy benim eşimde çocuklarım diye seviyor
Hiic korkulacak birşey yokKizlar reglim bittikten sonra hsg cektirmem lazim .. bana deneyimlerinizi anlatabilir misiniz lutfen fulya acik Mr dan cektiren varsa paylasabilir mi veya bildiginiz baska yer varmi Avrupa yakasinda .. Simdiden Teşekkürler..
Aynen öyle taşıması sorumluluğu çok fena ama olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşAllah tek çift erkek kız farketmezBi de onlari tasimasi var 9 aycok zahmetli ama cok tatlii
Kaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız en önemli fartör lerden biri de kadının yaşıAmmmmmmiiiiiiinnnn . Biz bi de ikiz istiyoruz
Aynen saglik cok onemli insallah saglikli sohhatli hayirlilisi ile gelirler minnoslar bizi bekletmezlerAynen öyle taşıması sorumluluğu çok fena ama olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşAllah tek çift erkek kız farketmez
Daha yeni 1.5 yillik evliyiz . Ben 24 oldum esim 26 yasindaKaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız en önemli fartör lerden biri de kadının yaşı
Amin aminn inşAllahh ya bide 2 gündür göğsüme kramp giriyor gibi oluyor acaba buda belirti miAynen saglik cok onemli insallah saglikli sohhatli hayirlilisi ile gelirler minnoslar bizi bekletmezler
Bize de 2 yıl olcak 4 Ağustos ta ben 22 eşim 27 yaşındaDaha yeni 1.5 yillik evliyiz . Ben 24 oldum esim 26 yasinda
Kiz daha ne olsun istiyonAmin aminn inşAllahh ya bide 2 gündür göğsüme kramp giriyor gibi oluyor acaba buda belirti mi
Hayırlısı olsun :) agzinizin tadi bozulmasinBize de 2 yıl olcak 4 Ağustos ta ben 22 eşim 27 yaşında
Ayy valla daha da heyecanlandırdın beni yarın sonuçları nasıl beklicem bilmiyorumKiz daha ne olsun istiyongogsunde damarlar belirginlesmis gogus ucun cikmaya baslamis vucudun hazirlaniyor bence
CHayırlısı olsun :) agzinizin tadi bozulmasin
Cümlemizin inşAllahHayırlısı olsun :) agzinizin tadi bozulmasin