- 27 Temmuz 2019
- 135
- 80
- 25
-
- Konu Sahibi Blackeyess
Ben Kahramanmaraş üniversite hastanesinde çektirdim bilmiyorum benim canım çok yandı ve 2 gün kesik kesik kanamam oldu adet sancısından daha fazla ağrıyor çok daha fazlaKizlar reglim bittikten sonra hsg cektirmem lazim .. bana deneyimlerinizi anlatabilir misiniz lutfen fulya acik Mr dan cektiren varsa paylasabilir mi veya bildiginiz baska yer varmi Avrupa yakasinda .. Simdiden Teşekkürler..
Peki kapali falan miydi tupleriniz . O yuzden de aci hissediliyormus diye duydum . Benim cok sukur bisey cikmadi ve hicbir sekilde agrim kanamam olmadi .Ben Kahramanmaraş üniversite hastanesinde çektirdim bilmiyorum benim canım çok yandı ve 2 gün kesik kesik kanamam oldu adet sancısından daha fazla ağrıyor çok daha fazla
Ben anestezili çektirdim. Daha doğrusu özeller anestezili çekiyor. Uyanınca sadece akıntım vardı. Başka hiçbir ağrısı olmadıKizlar reglim bittikten sonra hsg cektirmem lazim .. bana deneyimlerinizi anlatabilir misiniz lutfen fulya acik Mr dan cektiren varsa paylasabilir mi veya bildiginiz baska yer varmi Avrupa yakasinda .. Simdiden Teşekkürler..
Hafif yapışıklık varmış ama ciddi değil hamile kalabilirsiniz sıkıntı yok dedi doktor geçen ay çektirmiştimPeki kapali falan miydi tupleriniz . O yuzden de aci hissediliyormus diye duydum . Benim cok sukur bisey cikmadi ve hicbir sekilde agrim kanamam olmadi .
Bana da demisti yaza kadar hamile olursun diye . Ama sanirim esimin degerleri düştü. Yoksa olurduHafif yapışıklık varmış ama ciddi değil hamile kalabilirsiniz sıkıntı yok dedi doktor geçen ay çektirmiştim
Insallah kaliriz tez zamandaHafif yapışıklık varmış ama ciddi değil hamile kalabilirsiniz sıkıntı yok dedi doktor geçen ay çektirmiştim
Ben cuma test yaptım 4.34 çıktı belirtiler de var bugün tekrar kan verdim yarın sonucunu alcam umarım artmıştır değerlerrInsallah kaliriz tez zamanda
Kac gun geçti adetinizBen cuma test yaptım 4.34 çıktı belirtiler de var bugün tekrar kan verdim yarın sonucunu alcam umarım artmıştır değerlerr
Daha geçmedi ilk test verdiğimde 6gün vardı o yüzden çok şüphekendik adeti bekleyemedim bugün tekrar kan verdim 3 gün var adetimeKac gun geçti adetiniz
Ay hadi insallah Artış olurDaha geçmedi ilk test verdiğimde 6gün vardı o yüzden çok şüphekendik adeti bekleyemedim bugün tekrar kan verdim 3 gün var adetime
Belirtileriniz neler ? Ya ben de koca göbekli olmak istiyorum artikDaha geçmedi ilk test verdiğimde 6gün vardı o yüzden çok şüphekendik adeti bekleyemedim bugün tekrar kan verdim 3 gün var adetime
Normal yolla olacak eğer tutarsa daha önce aşılama yaptırdım ama tutmamıştı inşAllah yükselir değerim lütfen dua edinAy hadi insallah Artış olurnormal yolla mi yoksa tedavi falan mi
Bel ağrım kasıklarımda batmalar çok fazla göğüslerim çok ağrıyor ve çok dolgun damarları falan çok belli göğüs ucunda yani kenatında tomurcuklar arttı 2 gündür de midem bulanıyor çok fenaBelirtileriniz neler ? Ya ben de koca göbekli olmak istiyorum artik
Annemlerin bi komsunun kiz da ilk asilama yapmis tutmamis . Ondan sonraki ay kendiliginden hamile kalmis . Insallah sende de oyle olmustur .umarim hamilesindir.Normal yolla olacak eğer tutarsa daha önce aşılama yaptırdım ama tutmamıştı inşAllah yükselir değerim lütfen dua edin
Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah çok zor mesele ben 1 buçuk yıldır deniyorum siz ne kadardır deniyorsunuzBelirtileriniz neler ? Ya ben de koca göbekli olmak istiyorum artik
O zaman hayirli ollsuuuunnnnBel ağrım kasıklarımda batmalar çok fazla göğüslerim çok ağrıyor ve çok dolgun damarları falan çok belli göğüs ucunda yani kenatında tomurcuklar arttı 2 gündür de midem bulanıyor çok fena