Kızlar yenı kayıt oldum destek beklıyırum sizce hamile miyim

meryem dinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
6
2
1
32
Kızlar 2 şer gün arayla yaptım hepsını sol taraftaki dün yaptım en son daha belırgin olmuş ama bugün kan verdım negatif reglıme de daha 1 hafta gözüküyor ve ben ocakta kimyasal gebelık yaşadım bırde

Eklentiler

• IMG_5336.jpeg
    286,2 KB · Görüntüleme: 39
3 tane yaptım ama 2 şer gün arayla 3 de mı yanlıştır.
Artimed veya days doctorsa malesef böyle çıkartıyor. Kan kesin sonuçtur hem daha adetinize 1hafta varmış adet gecikmesi yaşadığınızda güvenilir bi testle denersiniz. Ama şuanlık yok maalesef kan testinize göre

Kan testi negatif diyosunuz. Sonucunuz şu an için negatif. 1 hafta sonra tekrar edin. İdrar testlerinizde de muhtemelen kuruma çizgileri gördükleriniz

Anladım çok üzüldüm ya son aldığım artımeddi oburlerını hatırlamıyorum ama bu ay sıreklı uyuyırum ve goguslerımde kabarcıklar çıkmaya başladım ver göğüs ucum normalde düzdür ama bır haftadır ucu çıkıyor inanmak ıste ıyırum ama su. Kan verdım 00.1 gibi bişi çıkmış sonuç

Kan testi negatif diyosunuz. Sonucunuz şu an için negatif. 1 hafta sonra tekrar edin. İdrar testlerinizde de muhtemelen kuruma çizgileri gördükleriniz
Anladım ama 3 dakka olmadan çıktılar aslında hemen belırgınlestıler benım bı kız arkadaşımızda öyle olmuş ve şu an beş aylık hamile idrar testi yapıyor hamile kan testi veriyor negatif o da reglisi geçmeden önce yapmış sanırım kala daha geçmemiş şu an bir erkek bebiş bekliyor Allah’ım inşallah bir hafta daha bekleyeceğim bakalım eğer olmazsam tekrar bir daha kan testi vereceğim

İdrarda bu kadar çıktıysa kandada çıkması gerekirdi,beta hcg idarar geçiyorsa artmış olması gerekir çünkü, adeti bekletip bir daha kan testi verin,inşllh iyi sonuç alırısn

Yani testler yanılabiliyor ama bende en sağdaki resim gibi çok az belli belirsiz çıkmıştı kan vermiştim kandada çıkmıştı artımed bende çok kullandım ,birde kaset test var mı elinizde klasik erken gebelik olmayan onda da çok çok silik çıkmıştı benim

Anladım canım evet var ama reglım geçmedi ya daha çıkarım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…