• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yeni hamileyim nolur yardim..

hamileliğin daha yeni canım ilk başlarda doktorlar böyle söylüyorlar bana neler yaşattılar yok kese yok 2 gün sonra gittiğimde kese var içinde bebek yok almamız lazım iyi ki aldırmamışım şuan 31 haftalık hamileyim eğer gittiğin doktorda için rahat etmezse başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. İnş. değerlerin artar ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Bende ondan korkuyorum cnm keseyi giremeyip alalim derse bide saglikli olup olmadigu mevzusunu da acinca iyice panik oldum sanirim başka bi doktora daha gorunursem ancak içim rahatliyacak ole bari yapayim

Canım Benim Adetim 4 Gün Geçmişti. Doktor Gel Bi Ultrasonla Bakalım Demişti Baktık Ve Nohut Tanesi Büyüklüğünde Keseyi Görmüştü Tabi Ben Başladım Ağlamaya Önceden Düşük Yaptığım İçin Yine Olmaz Diye Ümidim Yoktu. Hiç Kan Testi İstemedi Keseyi Görünce Ama Değerlerin Çokda Düşük Değil İnş. Sağlıcakla Alırsın Kuzunu Kucağına Tabi Hepimiz İnş. :KK69:
Amin Canim benim bebis bize eğer gelirse rabbimden bi hediye olucak daha düşünmüyorduk çünkü bide ilk gebeliklerde düşük oranda yuksek oluyor falan deniliyor hepsi üst üste gelince ben çok endişelenen tekrar bebisinizin gelmesine çok sevinen Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins

senin değerinle 4 gün sonra kese görünür öyle diyeyim burda 45 hcg ile çocuk dünyaya getiren var o denli yükseliyor korkma..ha stres bebeği etkiler keseyi kasar haberin olsun rahat durmaya çalış.
Değerinin katlanmasi beni biraz rahatlattı acikcasi Cnm ya stres yapmamaya calisicam çok tskler
Ben 4 haftalikken 41 cikmisti degerim, 2 gunde 2ye katlandigi surece sorun yok sonra 6. haftada keseyi olcup tam boyutunu soylerler ama ultrasonda bisey gorunmez daha[/oyy maşallah bu haberler beni çok mutlu etti Rabbim analiz babali büyütsün ins

tebrik ederim oncelikle...sen son adet tarihine gore hesapla..nasilsa ultrason randevunda ne kadarlik oldugu cikar ortaya kismetse...8. haftada kalp atislarini gorursunuz insaAllah 11-12 haftalikken dogum zamanini soyluyorlar...
Çok tskler cnm haftaya ultrasona tekrar giricem inşallah o zaman görünür inşallah biraz daha rahatlamis olurum

kürtaj sonrası iki kere adet oldum üçüncüsü yaklaştı bu sürede önlem aldık ama Rabbim ol derse önleme bakmaz..bilmem neden gördüm bende şaşkınım:KK35:
Cnm bende önlem aliyordum ama küçük melegim geliyor simdi dediğin gibi Rabbim ol değince oluyor inşallah sende bi an önce alirsin mesleğinin mujdesini

Evet bu hesap kitap işleri de kendi kendine çok zor. Ben evde test yaptım. Evde boş boş duran bir tane vardı. Nerden aklıma geldiyse yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. İnternetten bir pozitif testlere baktım silik çizgi pozitif demekmiş. Yok artık dedim. Hastaneye gittim kan aldırdım. Test sonucunu eşimle birlikte aldım. Üstünde ne pozitif negatif hamile veya hamile değil hiç birşey yazmıyor. Sadece 1200 diye bir değer var. Yani hamile olmamam için o değerin sıfır olması gerekmiyor mu dedim eşime. O da bana soruyor. Hamile misin diyor. Bir şaşkınlık geçirdik. Eczaneye mi gidip soralım dedik. Sonra eşim dönüp acile girdi 2-3 haftalık hamile demiş doktor. Ben tabi hüngür hüngür ağlıyorum. İlaç kullanmıştım bilmeden. Zararı olur diye korktum ama ilk doktora gittiğimde birşey olmaz dedi. Eşim ara ara bana soruyor bebek ne yapıyor diyor. Ne bileyim diyorum hiç birşey hissetmiyorum ki. Mide bulantım az biraz oluyor ama açlıktan mı sıcaktan mı ondan mı bundan mı bilmiyorum. Cumartesi gelse de doktora gitsem. Bu arada sanırım benzer şeyler yaşıyoruz. Folik asit alıyorsun değil mi?
Aynen ayni şeyler yasiyoruz cnm evet folik asit aliyor her gün bi tane bende simdi haftayi bekliyorum herhangi bi gün gel dedi doktorum bide doktoru değiştirip değiştirmemektedir karrasiz kaldim doğum bu hastanede taktir motorlar mis nedense riskli diye yani doktor bana diyorki kanaman olduğunda başka bi hastane adi veriyor oraya git diye ordada bi arkadasim doktor isim ileri önerdi kendisi ebe yanlarında calismis şuan ikilem arasında kaldim :(

Efsax sen hala inanamıyorsun gebe olduğuna biraz da o etkiliyor seni, doktor da fazla tedbirli ve iç karartıcı konusuyor tuzu biberi oluyor endişelerinin.Sana dün de söyledim lütfen başka doktora da görün.Sana yaşanılan bir hikaye anlatmak istiyorum; kısır teşhisi konan bir arkadaş hamile kaldığını öğreniyor ve dr.a gittiğinde boş gebelik diyip ertesi gün gelmesini ve kürtaj olması gerektiğini söylüyor.Arkadaşın nedense içine sinmiyor ve başka bir dr.a gidiyor ve öğreniyor ki boş gebelik filan değil sağlıklı gebelik şu an nur topu gibi oğluşunu da doğurdu.Yani demem şu ki, sağlık konularında ikinci bir görüş almak çok daha iyi olabiliyor.Bizleri de haberdar et lütfen, herşey yolunda gidecek inşallah.

Efsax sen hala inanamıyorsun gebe olduğuna biraz da o etkiliyor seni, doktor da fazla tedbirli ve iç karartıcı konusuyor tuzu biberi oluyor endişelerinin.Sana dün de söyledim lütfen başka doktora da görün.Sana yaşanılan bir hikaye anlatmak istiyorum; kısır teşhisi konan bir arkadaş hamile kaldığını öğreniyor ve dr.a gittiğinde boş gebelik diyip ertesi gün gelmesini ve kürtaj olması gerektiğini söylüyor.Arkadaşın nedense içine sinmiyor ve başka bir dr.a gidiyor ve öğreniyor ki boş gebelik filan değil sağlıklı gebelik şu an nur topu gibi oğluşunu da doğurdu.Yani demem şu ki, sağlık konularında ikinci bir görüş almak çok daha iyi olabiliyor.Bizleri de haberdar et lütfen, herşey yolunda gidecek inşallah.
Aynen daha gebe olmanin saskinligida var sanirim bide dediğin gibi doktorumda çok karamsar konusuyor yarin arkadasimin önerdiği doktordan sira alabilirsem ona gidip goruneyim cnm bakalim o ne diyecek

Merhaba kizlar.
Çok uzatmicam direk konuyu anlatayim
Mide agrisi çektiğim için dahiliyeye ciktim doktor safra kesesi ve gebelikten şüphelendi çok şükür safra kesemde bi sorun cikmadi ama doktor adetim 1 gün geciktigi için ilaç yazmak istemedi gebelik vardır diye beni kadim doğuma yolladi ultrason da bakti göremedi ve kan testi istedi ve bhcg 345,52 cikti ve bu değerin düşük olduğunu söyledi ve gebeliğin ne kadar sürelik olduğunu sordumda saglikli olup olmadigini bilmiyoruz daha kaç haftalık olduğunu söylemek için erken dedi

Simdi benim size sorum ilk gebeliği öğrendiğinizdeki degerleriniz neydi kaç haftalikti benim gibi durumla karşılaşan olduğu gebeliğin planli değildi daha erken olduğunu düşünüyor dum ama şuan onu kaybetmek istemiyorum nolur yardim edin ve dualarinizi eksik etmeyin

Umarım hamilesindir. ..benim ilk hamileliği de ultrason da çıkmamış ti kan testinde çıkmıştı. Ama değeri hatırlamıyorum....Sağlıklı olup olmadığı konusunu fazla takma onlar ihtimal üzerine konuşmak zorundalar...daha bu konuda sabırlı olman lazım. ..inşaallah bir sorun cikmaz ancak kadın doğum Dr. Anne adayını konuşmaları ile rahatlatmasi çok önemli bu konuda huzursuzsan mutlaka Dr. Değiştir canım. ..bana da seninki yakın şeyler dediler ama bir yandan da tedirgin olduğumu görünce açıklamayı biraz derinlestirdi espiri yaptı vs. Ve ben ondan sonra o kadar takılmamistim. Kesin olmayan birsey için canını sıkma dediğim gibi ihtimal onlar. ..ben her gittiğimde Dr. Öyle bir dinliyordum ki nefesim bile kontrol altına almaya çalışıyordum böyle ağzından çıkacak tek bir kelimeyi atlayacagim diyehayırlı haberlerini bekliyoruz canım. ..

Umarım hamilesindir. ..benim ilk hamileliği de ultrason da çıkmamış ti kan testinde çıkmıştı. Ama değeri hatırlamıyorum....Sağlıklı olup olmadığı konusunu fazla takma onlar ihtimal üzerine konuşmak zorundalar...daha bu konuda sabırlı olman lazım. ..inşaallah bir sorun cikmaz ancak kadın doğum Dr. Anne adayını konuşmaları ile rahatlatmasi çok önemli bu konuda huzursuzsan mutlaka Dr. Değiştir canım. ..bana da seninki yakın şeyler dediler ama bir yandan da tedirgin olduğumu görünce açıklamayı biraz derinlestirdi espiri yaptı vs. Ve ben ondan sonra o kadar takılmamistim. Kesin olmayan birsey için canını sıkma dediğim gibi ihtimal onlar. ..ben her gittiğimde Dr. Öyle bir dinliyordum ki nefesim bile kontrol altına almaya çalışıyordum böyle ağzından çıkacak tek bir kelimeyi atlayacagim diyehayırlı haberlerini bekliyoruz canım. ..
Bnde ayni durumdayim cnm ağzından çikan her kelime yi kaziyorum beynime doktorun tatli bi bayan ama Bask biraz kalabalık diğer doktor kar izine cikmis doğal olarak bütün hastalar doktor un basinda o yüzden aceleci ve aciklayici olmuyor pek fazla buda benim içimi rahatlatmiyor belirsizlik olunca tedirgin oluyorum

Bnde ayni durumdayim cnm ağzından çikan her kelime yi kaziyorum beynime doktorun tatli bi bayan ama Bask biraz kalabalık diğer doktor kar izine cikmis doğal olarak bütün hastalar doktor un basinda o yüzden aceleci ve aciklayici olmuyor pek fazla buda benim içimi rahatlatmiyor belirsizlik olunca tedirgin oluyorum

O zaman başka Dr. Bulacaksın açıklama benim için önemlidir. Uzun uzadı açıklamak zorunda değil ancak anne adayını sadece endişeye bırakması kötü. ..ben her 2 hamileliği mde Dr. Gittiğimde dusunun randevu almama rağmen 2.3 saat bekliyordum o kadar kalabalık ti ama hiç baştan savmadilar gayet tatlı ve açıklayıcı kimselerdi. ..Onların konuşması bitince aklıma takılan ne varsa sorardim.onlarda cvp verirdi.aklinna takılan şeyleri sormak çekinmeden sonra bir daha gunlerce kafana takılır. ..Hamilelikte stres iyi değil biliyorsun...

O zaman başka Dr. Bulacaksın açıklama benim için önemlidir. Uzun uzadı açıklamak zorunda değil ancak anne adayını sadece endişeye bırakması kötü. ..ben her 2 hamileliği mde Dr. Gittiğimde dusunun randevu almama rağmen 2.3 saat bekliyordum o kadar kalabalık ti ama hiç baştan savmadilar gayet tatlı ve açıklayıcı kimselerdi. ..Onların konuşması bitince aklıma takılan ne varsa sorardim.onlarda cvp verirdi.aklinna takılan şeyleri sormak çekinmeden sonra bir daha gunlerce kafana takılır. ..Hamilelikte stres iyi değil biliyorsun...
Phaklisin cnm bi dahaki randevuya arkadasimin önerdiği doktora giderim büyük ihtimal bakalim orasi nasil dediğine gore baya ilgililermis

Bal.gibi hamilesin ayrica turp gibide saglikli bi evladin olacak insallah degerinde hic dusuk deil benmkide 100 lerdeydi hatta cok daha düşük degeri olan tanidiklarim da var ve gayeet te saglikli bir gebelik geciriyoruz o yüzden lutfen ayni doktora gitme iyi bir doktor bul ona gidip gel olur mu..gozun aydin annesi bebeginide Allah korusun:nazar::KK46:[/QUOTE

Merhaba kizlar.
Çok uzatmicam direk konuyu anlatayim
Mide agrisi çektiğim için dahiliyeye ciktim doktor safra kesesi ve gebelikten şüphelendi çok şükür safra kesemde bi sorun cikmadi ama doktor adetim 1 gün geciktigi için ilaç yazmak istemedi gebelik vardır diye beni kadim doğuma yolladi ultrason da bakti göremedi ve kan testi istedi ve bhcg 345,52 cikti ve bu değerin düşük olduğunu söyledi ve gebeliğin ne kadar sürelik olduğunu sordumda saglikli olup olmadigini bilmiyoruz daha kaç haftalık olduğunu söylemek için erken dedi

Simdi benim size sorum ilk gebeliği öğrendiğinizdeki degerleriniz neydi kaç haftalikti benim gibi durumla karşılaşan olduğu gebeliğin planli değildi daha erken olduğunu düşünüyor dum ama şuan onu kaybetmek istemiyorum nolur yardim edin ve dualarinizi eksik etmeyin
benim değerim 7300 dü 5 hafalık hamileydim. 1 hafta sonra 14000 çıktı sonra 34.000 gibi bir şeydi.
7 haftalık doktora gittim zaten.
1 gün geçince normal bir değer gibi geldi bana.
ama doktorun yaklaşımı çok antipatik, sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz diyerek.

bana sorarsan...doktora 8. haftanda git...hem bebegi gorursun insaAllah hemde kalp atislarini gorebilirsin Allahin izniyle...tabii bekleyebilirsen o zamani..ayrica baska bir doktora gitmende fayda var.

Back