• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yeni hamileyim nolur yardim..

Amin canm inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah çok üzüldüm: (
hayırlısı olacaksa isteyen herkese inşallah..senin konuyu görünce aklıma geldi bugün rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı ben 4 haftalık mı diyordum yok zamanı oturmuş 6 hafta diyorlardı :KK25: önlemimide alıyorum ama acaba malum mu oldu ki:KK22:

hamileliğin daha yeni canım ilk başlarda doktorlar böyle söylüyorlar bana neler yaşattılar yok kese yok 2 gün sonra gittiğimde kese var içinde bebek yok almamız lazım iyi ki aldırmamışım şuan 31 haftalık hamileyim eğer gittiğin doktorda için rahat etmezse başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. İnş. değerlerin artar ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Canım Benim Adetim 4 Gün Geçmişti. Doktor Gel Bi Ultrasonla Bakalım Demişti Baktık Ve Nohut Tanesi Büyüklüğünde Keseyi Görmüştü Tabi Ben Başladım Ağlamaya Önceden Düşük Yaptığım İçin Yine Olmaz Diye Ümidim Yoktu. Hiç Kan Testi İstemedi Keseyi Görünce Ama Değerlerin Çokda Düşük Değil İnş. Sağlıcakla Alırsın Kuzunu Kucağına Tabi Hepimiz İnş. :KK69:

hamileliğin daha yeni canım ilk başlarda doktorlar böyle söylüyorlar bana neler yaşattılar yok kese yok 2 gün sonra gittiğimde kese var içinde bebek yok almamız lazım iyi ki aldırmamışım şuan 31 haftalık hamileyim eğer gittiğin doktorda için rahat etmezse başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. İnş. değerlerin artar ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Canım Benim Adetim 4 Gün Geçmişti. Doktor Gel Bi Ultrasonla Bakalım Demişti Baktık Ve Nohut Tanesi Büyüklüğünde Keseyi Görmüştü Tabi Ben Başladım Ağlamaya Önceden Düşük Yaptığım İçin Yine Olmaz Diye Ümidim Yoktu. Hiç Kan Testi İstemedi Keseyi Görünce Ama Değerlerin Çokda Düşük Değil İnş. Sağlıcakla Alırsın Kuzunu Kucağına Tabi Hepimiz İnş. :KK69:

senin değerinle 4 gün sonra kese görünür öyle diyeyim burda 45 hcg ile çocuk dünyaya getiren var o denli yükseliyor korkma..ha stres bebeği etkiler keseyi kasar haberin olsun rahat durmaya çalış.

Ben 4 haftalikken 41 cikmisti degerim, 2 gunde 2ye katlandigi surece sorun yok sonra 6. haftada keseyi olcup tam boyutunu soylerler ama ultrasonda bisey gorunmez daha

O zaman gebelik 4 haftalık.doğum tarihi ise. 24 Nisan 2015. Daha çok çok yeni.
Çok sağol cnm yeni olduğu için değerler normaldir dimi doktor bi bilgi vermedi sadece haftaya bi gün gel bakalim dedi benimde ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok internetten de araştırmayla bisey düşünmek istemiyorum hepsi doğru olmaya biliyor

O zaman gebelik 4 haftalık.doğum tarihi ise. 24 Nisan 2015. Daha çok çok yeni.
Çok sağol cnm yeni olduğu için değerler normaldir dimi doktor bi bilgi vermedi sadece haftaya bi gün gel bakalim dedi benimde ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok internetten de araştırmayla bisey düşünmek istemiyorum hepsi doğru olmaya biliyor

hayırlısı olacaksa isteyen herkese inşallah..senin konuyu görünce aklıma geldi bugün rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı ben 4 haftalık mı diyordum yok zamanı oturmuş 6 hafta diyorlardı :KK25: önlemimide alıyorum ama acaba malum mu oldu ki:KK22:
Amin cnm inşallah Rabbim hayirlisiysa versin tabi bekliyormusunki bebek şuan belki rüya cikar cnm

tebrik ederim oncelikle...sen son adet tarihine gore hesapla..nasilsa ultrason randevunda ne kadarlik oldugu cikar ortaya kismetse...8. haftada kalp atislarini gorursunuz insaAllah 11-12 haftalikken dogum zamanini soyluyorlar...

Amin cnm inşallah Rabbim hayirlisiysa versin tabi bekliyormusunki bebek şuan belki rüya cikar cnm
kürtaj sonrası iki kere adet oldum üçüncüsü yaklaştı bu sürede önlem aldık ama Rabbim ol derse önleme bakmaz..bilmem neden gördüm bende şaşkınım:KK35:

Evet bu hesap kitap işleri de kendi kendine çok zor. Ben evde test yaptım. Evde boş boş duran bir tane vardı. Nerden aklıma geldiyse yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. İnternetten bir pozitif testlere baktım silik çizgi pozitif demekmiş. Yok artık dedim. Hastaneye gittim kan aldırdım. Test sonucunu eşimle birlikte aldım. Üstünde ne pozitif negatif hamile veya hamile değil hiç birşey yazmıyor. Sadece 1200 diye bir değer var. Yani hamile olmamam için o değerin sıfır olması gerekmiyor mu dedim eşime. O da bana soruyor. Hamile misin diyor. Bir şaşkınlık geçirdik. Eczaneye mi gidip soralım dedik. Sonra eşim dönüp acile girdi 2-3 haftalık hamile demiş doktor. Ben tabi hüngür hüngür ağlıyorum. İlaç kullanmıştım bilmeden. Zararı olur diye korktum ama ilk doktora gittiğimde birşey olmaz dedi. Eşim ara ara bana soruyor bebek ne yapıyor diyor. Ne bileyim diyorum hiç birşey hissetmiyorum ki. Mide bulantım az biraz oluyor ama açlıktan mı sıcaktan mı ondan mı bundan mı bilmiyorum. Cumartesi gelse de doktora gitsem. Bu arada sanırım benzer şeyler yaşıyoruz. Folik asit alıyorsun değil mi?

Bende ondan korkuyorum cnm keseyi giremeyip alalim derse bide saglikli olup olmadigu mevzusunu da acinca iyice panik oldum sanirim başka bi doktora daha gorunursem ancak içim rahatliyacak ole bari yapayim

Back