- 10 Mayıs 2014
- 3.403
- 7.004
- 358
- Konu Sahibi askrhpozitif
Benim adetim bir gün geciktiği için test yaptım 1200 çıktı. Doktora gittim. Gebelik daha çok yeni dedi iki hafta sonra gelmemi istedi. İnşallah Cumartesi günü doktora gideceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn çok TSK ederim inşallah saglikli bi gebelik gecirirm icimi çok rahatladiniz bi daha bugün son gidisimBal.gibi hamilesin ayrica turp gibide saglikli bi evladin olacak insallah degerinde hic dusuk deil benmkide 100 lerdeydi hatta cok daha düşük degeri olan tanidiklarim da var ve gayeet te saglikli bir gebelik geciriyoruz o yüzden lutfen ayni doktora gitme iyi bir doktor bul ona gidip gel olur mu..gozun aydin annesi bebeginide Allah korusun
Aminn çok TSK ederim inşallah saglikli bi gebelik gecirirm icimi çok rahatladiniz bi daha bugün son gidisimBal.gibi hamilesin ayrica turp gibide saglikli bi evladin olacak insallah degerinde hic dusuk deil benmkide 100 lerdeydi hatta cok daha düşük degeri olan tanidiklarim da var ve gayeet te saglikli bir gebelik geciriyoruz o yüzden lutfen ayni doktora gitme iyi bir doktor bul ona gidip gel olur mu..gozun aydin annesi bebeginide Allah korusun
Sizin baya yuksek cikmis sonucunuz Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasio etsin inşallah bebeginiziBenim adetim bir gün geciktiği için test yaptım 1200 çıktı. Doktora gittim. Gebelik daha çok yeni dedi iki hafta sonra gelmemi istedi. İnşallah Cumartesi günü doktora gideceğim.
Amin canim insallahALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba kizlar.
Çok uzatmicam direk konuyu anlatayim
Mide agrisi çektiğim için dahiliyeye ciktim doktor safra kesesi ve gebelikten şüphelendi çok şükür safra kesemde bi sorun cikmadi ama doktor adetim 1 gün geciktigi için ilaç yazmak istemedi gebelik vardır diye beni kadim doğuma yolladi ultrason da bakti göremedi ve kan testi istedi ve bhcg 345,52 cikti ve bu değerin düşük olduğunu söyledi ve gebeliğin ne kadar sürelik olduğunu sordumda saglikli olup olmadigini bilmiyoruz daha kaç haftalık olduğunu söylemek için erken dedi
Simdi benim size sorum ilk gebeliği öğrendiğinizdeki degerleriniz neydi kaç haftalikti benim gibi durumla karşılaşan olduğu gebeliğin planli değildi daha erken olduğunu düşünüyor dum ama şuan onu kaybetmek istemiyorum nolur yardim edin ve dualarinizi eksik etmeyin
Merhaba kizlar.
Çok uzatmicam direk konuyu anlatayim
Mide agrisi çektiğim için dahiliyeye ciktim doktor safra kesesi ve gebelikten şüphelendi çok şükür safra kesemde bi sorun cikmadi ama doktor adetim 1 gün geciktigi için ilaç yazmak istemedi gebelik vardır diye beni kadim doğuma yolladi ultrason da bakti göremedi ve kan testi istedi ve bhcg 345,52 cikti ve bu değerin düşük olduğunu söyledi ve gebeliğin ne kadar sürelik olduğunu sordumda saglikli olup olmadigini bilmiyoruz daha kaç haftalık olduğunu söylemek için erken dedi
Simdi benim size sorum ilk gebeliği öğrendiğinizdeki degerleriniz neydi kaç haftalikti benim gibi durumla karşılaşan olduğu gebeliğin planli değildi daha erken olduğunu düşünüyor dum ama şuan onu kaybetmek istemiyorum nolur yardim edin ve dualarinizi eksik etmeyin
Evet biliyorum 11 temmuzduGüzel işte değerin artmış. Haftasını sen kendin hesaplayabilirsin. Son adetin başlangıç gününü biliyor musun?
35 günde bir oluyordum son 3-4 aydirrKaç günde bir adet oluyordun?
Çok TSK ederim cnm amin insllh kesede bi gorunsede rahatlasamEğer 28 günde bir adet oluyorsan 5 haftalık hamilesin ve bebeğin doğum tarihi 17 Nisan 2015. İnternette hesaplayıcılar var kendin hesaplayabiliyorsun. Tabi bunlar kesin veriler değil. Herşey nasip kısmet. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alman nasip olur.
Çok TSK ederim cnm amin insllh kesede bi gorunsede rahatlasamEğer 28 günde bir adet oluyorsan 5 haftalık hamilesin ve bebeğin doğum tarihi 17 Nisan 2015. İnternette hesaplayıcılar var kendin hesaplayabiliyorsun. Tabi bunlar kesin veriler değil. Herşey nasip kısmet. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alman nasip olur.
doğru demiş doktor benimki gibi ay iyi yiyi tutunmuş bu sağlıklı deyipte üç gün sonra kürtaja alsa hüsrana uğrarsın..Rabbimden hayırlısını dile,sağlıcakla doğsun inşallah.Çok sağol cnm inşallah tekrarinda yuksek cikar cok endiseliyim Rabbim oğlu nu sana bagislasin cnm Rabbim inş babada saglikla kucagima almayi nasip etsin
doktorum 1.500 fen fazla olmaliydi dedi ve kac haftalık olduğunu demedi bide üstüne sagliksiz olma ihtimal ini söyleyince çok huzursuz oldum bbelki planlama dan oldu bebegim Rabbim nasip etti verdi ve ben onu kaybetmek istemiyorum
Amin canm inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah çok üzüldüm: (doğru demiş doktor benimki gibi ay iyi yiyi tutunmuş bu sağlıklı deyipte üç gün sonra kürtaja alsa hüsrana uğrarsın..Rabbimden hayırlısını dile,sağlıcakla doğsun inşallah.