- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Amin canm inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah çok üzüldüm: (doğru demiş doktor benimki gibi ay iyi yiyi tutunmuş bu sağlıklı deyipte üç gün sonra kürtaja alsa hüsrana uğrarsın..Rabbimden hayırlısını dile,sağlıcakla doğsun inşallah.
hayırlısı olacaksa isteyen herkese inşallah..senin konuyu görünce aklıma geldi bugün rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı ben 4 haftalık mı diyordum yok zamanı oturmuş 6 hafta diyorlardıAmin canm inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah çok üzüldüm: (
Anladim cnm degerler normal o zaman demi en yakin zamO zaman gebelik 4 haftalık.doğum tarihi ise. 24 Nisan 2015. Daha çok çok yeni.
Çok sağol cnm yeni olduğu için değerler normaldir dimi doktor bi bilgi vermedi sadece haftaya bi gün gel bakalim dedi benimde ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok internetten de araştırmayla bisey düşünmek istemiyorum hepsi doğru olmaya biliyorO zaman gebelik 4 haftalık.doğum tarihi ise. 24 Nisan 2015. Daha çok çok yeni.
Çok sağol cnm yeni olduğu için değerler normaldir dimi doktor bi bilgi vermedi sadece haftaya bi gün gel bakalim dedi benimde ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok internetten de araştırmayla bisey düşünmek istemiyorum hepsi doğru olmaya biliyorO zaman gebelik 4 haftalık.doğum tarihi ise. 24 Nisan 2015. Daha çok çok yeni.
Amin cnm inşallah Rabbim hayirlisiysa versin tabi bekliyormusunki bebek şuan belki rüya cikar cnmhayırlısı olacaksa isteyen herkese inşallah..senin konuyu görünce aklıma geldi bugün rüyamda hamile olduğumu söylüyorlardı ben 4 haftalık mı diyordum yok zamanı oturmuş 6 hafta diyorlardıönlemimide alıyorum ama acaba malum mu oldu ki
kürtaj sonrası iki kere adet oldum üçüncüsü yaklaştı bu sürede önlem aldık ama Rabbim ol derse önleme bakmaz..bilmem neden gördüm bende şaşkınımAmin cnm inşallah Rabbim hayirlisiysa versin tabi bekliyormusunki bebek şuan belki rüya cikar cnm
Bende ondan korkuyorum cnm keseyi giremeyip alalim derse bide saglikli olup olmadigu mevzusunu da acinca iyice panik oldum sanirim başka bi doktora daha gorunursem ancak içim rahatliyacak ole bari yapayimhamileliğin daha yeni canım ilk başlarda doktorlar böyle söylüyorlar bana neler yaşattılar yok kese yok 2 gün sonra gittiğimde kese var içinde bebek yok almamız lazım iyi ki aldırmamışım şuan 31 haftalık hamileyim eğer gittiğin doktorda için rahat etmezse başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. İnş. değerlerin artar ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?