kizlar yeni hamileyim nolur yardim..

Benim adetim bir gün geciktiği için test yaptım 1200 çıktı. Doktora gittim. Gebelik daha çok yeni dedi iki hafta sonra gelmemi istedi. İnşallah Cumartesi günü doktora gideceğim.

Aminn çok TSK ederim inşallah saglikli bi gebelik gecirirm icimi çok rahatladiniz bi daha bugün son gidisim

Aminn çok TSK ederim inşallah saglikli bi gebelik gecirirm icimi çok rahatladiniz bi daha bugün son gidisim

Kizlar bu doktor yine kaç haftalık olduğunu söylemedi kan değeri pazartesiden n bu yana değerin 345.52 fen 1199.36 olmuş nolur güzel şeyler söyleyin kizlar

Güzel işte değerin artmış. Haftasını sen kendin hesaplayabilirsin. Son adetin başlangıç gününü biliyor musun?

Eğer 28 günde bir adet oluyorsan 5 haftalık hamilesin ve bebeğin doğum tarihi 17 Nisan 2015. İnternette hesaplayıcılar var kendin hesaplayabiliyorsun. Tabi bunlar kesin veriler değil. Herşey nasip kısmet. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alman nasip olur.

Eğer 28 günde bir adet oluyorsan 5 haftalık hamilesin ve bebeğin doğum tarihi 17 Nisan 2015. İnternette hesaplayıcılar var kendin hesaplayabiliyorsun. Tabi bunlar kesin veriler değil. Herşey nasip kısmet. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alman nasip olur.

Çok TSK ederim cnm amin insllh kesede bi gorunsede rahatlasam

doğru demiş doktor benimki gibi ay iyi yiyi tutunmuş bu sağlıklı deyipte üç gün sonra kürtaja alsa hüsrana uğrarsın..Rabbimden hayırlısını dile,sağlıcakla doğsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…