Kızlar yeni gelişme oldu,yardım lütfen

Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz

Şaka gibi.
Buraya gelip ühüühü yardım lütfen diye başlık açıp Adamla barışınca resmen k.k'ya gömeni de gördü bu gözler.

İnan tartışmak için yada laf sokup üste çıkmak için alıntılamadım bunu. Karşılıklı konuşsak niyetimi anlayabilirdin. İnsanız bazen yaşadığımız zor dönemler, buhranlar bizi daha kolay agresifleştirir. Ama duymak istemediğini sende başkasına söylemeyeceksin ki, gönül rahatlığıyla eleştirebil.

Hakkında hayırlısı olsun, uzak evlilik ilişkisi zorlayabilir umarım herşey gönlünce olur. Ertelediğin mutlulukları yaşarsın inşallah.
Teşekkürler umarım :) Bindik bi alamete:halay:

Sinirliyken birinin üstüne giderseniz kimi kör pıçakla keser sizi kimi de ortamı terkeder. Eski bi mahkum danışanım yengesini baltayla kovalamıştı sebebi de yengesinin ona alaylı cevap vermesiydi sanırım. Oluyor öyle siz yine de evlenin ama şahsen ben benim kocayı da çok zor buldum ortalık kara borsa

ben hala olmaz diyorum :bicak: ,
29-36 yaslarindaki kisilerin bence kararlarinda daha tutarli olmalari gerekir,
neyi ima ediyorlarsa agizlarindan o cikmali.
Ben konunuzu okurken sizi daha genc hayal etmistim, 29 yasindaymisiniz, karsinizdaki 36 yasinda.
Ama konudaki hikaye daha cok 20li yaslarin basina yakisacak tutumda ilerliyor.

neyse hakkinizda hayirlisi olsun
İkimiz de duygusal açıdan çok olgun insanlar değiliz. Aile yaşantılarımızda sıkıntılar var. Zor bi çiftiz

Sinirliyken birinin üstüne giderseniz kimi kör pıçakla keser sizi kimi de ortamı terkeder. Eski bi mahkum danışanım yengesini baltayla kovalamıştı sebebi de yengesinin ona alaylı cevap vermesiydi sanırım. Oluyor öyle siz yine de evlenin ama şahsen ben benim kocayı da çok zor buldum ortalık kara borsa
Erkek çok da insan herkesle mutlu hissetmiyor. Sinirliyken ben de fenayımdır

Erkek çok da insan herkesle mutlu hissetmiyor. Sinirliyken ben de fenayımdır
konunuzu takip ediyordum.hatırlıyorsanız normal bir süreç biraz bekleseydiniz, keşke iş yerinde söylemeseydiniz demiştim. Yapılan birçok olumsuz yoruma rağmen ben barışmanıza sevindim açıkçası. İnşallah çok mutlu olursunuz. Düğün zamanı herkesin yaşadığı normal bir süreç bence.

Son gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz
burda insanlar yorum yapar geçer
belirli bir üslupla tabi
burayı günlük gibi kullan insanların vaktini al
sonra insanlara ayyy barıştım sizi davullar sizi modunda cevap yaz

insanlardan fikir isterken iyi barışınca ay siz kötüsünüz biz iyiyiz
burayı günlük olarak kullanmayın hadi kullandınız saygılı olun!!

Ha ok o zaman. Böyle bir üye vardı. Aynı bahsettiğiniz gibi. Bir dakika onu etiketleyim. GoruyorsunuzMukemmel GoruyorsunuzMukemmel
Hahahaaa vurdu gol oldu :confused: daha bir hafta öncesi adam zehirli sinsiydi şimdi bize bok atmak için destan yazmış hanim ablamiz
Cok değil 6 ay bir sene veriyorum ki buraya konu açmasın dilerim mutlu olur da bu dengesiz ruh hali ne biliyim şaşırdım çok insanlar bir konu açıyor elimizden geldigince yaziyoruz siniri gecti mi karşı taraf askito oluyor özünde iyi birisi oluyor bizde kötü mahalle karisi oluyoruz:deli:

konunuzu takip ediyordum.hatırlıyorsanız normal bir süreç biraz bekleseydiniz, keşke iş yerinde söylemeseydiniz demiştim. Yapılan birçok olumsuz yoruma rağmen ben barışmanıza sevindim açıkçası. İnşallah çok mutlu olursunuz. Düğün zamanı herkesin yaşadığı normal bir süreç bence.
Teşekkür ederim :) 6 ay 1 sene sonra ayrıldık diye başlık açacakmışım öyle diyorlar

burda insanlar yorum yapar geçer
belirli bir üslupla tabi
burayı günlük gibi kullan insanların vaktini al
sonra insanlara ayyy barıştım sizi davullar sizi modunda cevap yaz

insanlardan fikir isterken iyi barışınca ay siz kötüsünüz biz iyiyiz
burayı günlük olarak kullanmayın hadi kullandınız saygılı olun!!
ablayı kızdırmayın yoksa emir kipi kullanıyor. Kk üyelerine önemle arz olunur

Herkeste kendini bir elit görme sevdası. Gidin kendinizi başka şeylerle tatmin edin, kimin ne olduğu buradan bile belli. İnsan iki cümlede kendini bu kadar belli etmemeli.

30 36 yaşında kocaman insanlar annelerini babalarını yollayıp konusturuyor. Aracı yapıyor. Hanım ablamiz diyor ki bir daha yaparsa gemileri yakarım. Bir kere yapılana hata derler ablacım. 2 3 4 kez yapılan şey hata olmaktan çıkmıştır tercihe dönmüştür. Aman gemi falan yakma sen tabloya bakarsak 5 6 7 yide görür bu forum. Yaktigin gemiler ülkeyi dumana bogmasin. 36 yaşında bir insan çocuk gibi ağlayıp anne babayi gönderir mi abicim problem çözecek iş güç tutacak yaştasın yahu. Düşünsene anne babana kaynanan kayinbaban geliyor bizim çocuk ağlıyor barissinlar lütfen lütfen bı daha yaparsa 36 yaşındaki oglumuun ağzına biber süreriz diyor. Tövbe tövbe :KK48::KK48::KK48::KK48:

30 36 yaşında kocaman insanlar annelerini babalarını yollayıp konusturuyor. Aracı yapıyor. Hanım ablamiz diyor ki bir daha yaparsa gemileri yakarım. Bir kere yapılana hata derler ablacım. 2 3 4 kez yapılan şey hata olmaktan çıkmıştır tercihe dönmüştür. Aman gemi falan yakma sen tabloya bakarsak 5 6 7 yide görür bu forum. Yaktigin gemiler ülkeyi dumana bogmasin. 36 yaşında bir insan çocuk gibi ağlayıp anne babayi gönderir mi abicim problem çözecek iş güç tutacak yaştasın yahu. Düşünsene anne babana kaynanan kayinbaban geliyor bizim çocuk ağlıyor barissinlar lütfen lütfen bı daha yaparsa 36 yaşındaki oglumuun ağzına biber süreriz diyor. Tövbe tövbe :KK48::KK48::KK48::KK48:
Olay tam olarak öyle olmadı işte. Eksik parçaları kafanıza göre tamamlamanıza çok kızıyorum

Son gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz
Oncelikle mutluluklar dilerim halletmenize çok sevindim cidden ama sunu söylemeden gecmicem insanlar siz buraya konu açtığınız ve nisanlinizin eksiklerini saydiginiz için yorum yapıyor şimdi böyle olanın gelecekte daha fena olma yüksek ihtimaline karşı sizi yorum yapıp yönlendirmeye çalışıyorlar. Ha uygulanır uygulanmaz ozelinizde ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz ama kötüyken burada paylaşıp edip sonra böyle şeyler yazmak hoş değil bence . Tekrar mutluluklar

Olay tam olarak öyle olmadı işte. Eksik parçaları kafanıza göre tamamlamanıza çok kızıyorum
Ben olay öyle oldu demiyorum. Dışardan gördüğümü söylüyorum. Genceciksin 36 yasinda kendi problemlerini cozemeyen ve o yaşta hala ailesini eşini dostunu devreye sokan bir adamdan bahsediyorsun. 2. Evliligim diyorsun bir kez daha aynı yola giriyorsun o yaşta bir insanın degismesi mümkün mü ? 15 yaşında çocuk değil ki 5 sene ugrasayim da düzelsin diyesin karakteri bu yaşa kadar oturmuş bir insandan bahsediyorsun. Dikkat edersen tepkiler hep karşı tarafa. Sen diyorsun ki bir daha yaparsan benim tepkimi biliyor. Bilen insan 2. 3. 4. Yü yapar mı? Buradaki insanlar senin değil karşı tarafın tutarsızlığına tepkili bence. İnsanlar GERÇEĞİ kötü bir üslupla dile getirmiş olabilir burada ama dediğimi gibi sonuç olarak gerçek...

X