Kızlar yeni gelişme oldu,yardım lütfen

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
871
564
34
"konuşmak istemiyomuş" ve "sizce ne diyelim?" başlıklarına bakabilirsiniz konuyu merak edenler....
Linç etmeyecekseniz fikrinizi tekrar sormak istiyorum,kararlıyım ama vicdani yanım ve kalbim bazen agır basıyo. O yüzden siz daha mantıklı yorumlarsınız dışarıdan bi gözle.
Ben ısrarla artık evlenmek istemedigimi,beni kırdıgını söyledim. Araya aileler girdi.Babam aradı,onun babası konuştu falan. Bu bizimki de aglıyomuş.. Babası da diyo o özür diler,bi daha yapmaz çok pişman olmuş,biz seni seviyoruz falan dedi. Ben de dedim ki kendisi bana hiç öyle pişmanmış gibi konuşmadı. Aksine hala beni suçluyo.. Sinirliyse tedavi olsun dedim. Kaç yaşında adam 36 yaşına gelmiş hala agzından cıkanı kulagı duymuyo,kırıyo sonra yüzüne bakıcam diye düşünmüyo dedim.
Kendisiyle konuştugumuzda ne özür diledi ne bi şey... Niye böyle olduk biz diye bana soruyo... Ben onu sinirlendiriyomuşum,sinirliyken üstüne gidiyomuşum,çok stresliymiş onu boğmuşum falan filan.Tüm bunlarbana sesini yükseltmesini ve eski kavga konularını sürekli gündeme getirmesini,vicdan masturbasyonu yapmasını haklı çıkarır mı. tam 4 kez aynı sebepten ayrılıp barıştık . Öfke kontrolu ve kırıcı konuşması yüzünden. Ben dededim ben güvenemiyorum,onunla bi ömrü geçircek olan benim sizle ilgisi yok dedim...
Görüyosunuz aileler canla başla ugrasıyo ama kendisinde tık yok. Sadece bilet aldım gelcem diyo. Gelme dedim kararlıyım ben naz yapmıyorum.Ayrı şehirlerdeyiz ya2 aydır ayrı kaldıgımız için bu kadar agresifmiş,o zaman gelseydin dedim seni orda tutan ne,şu an sınava çalışıyo bi işte çalışmıyo gelebilirdi yani. Sen nasılsa gelceksin h.sonu diye masraf olmasın diye gelmedim dayanırım sandım diyo. E bana ne bundan????????????

Son durum:7.sayfa

Son düzenleme:
Konulariniza devam edebilirdiniz. Her gelismeden sonra konu acmaktan kolay olur.

Bence siz evlenmeyin cunku birbirinizi tanimiyirsunuz. 2.evliliginiz ama cok cesursunuz. Hala baba sunu dedi diyorsunuz. Evlenecek olan sizsiniz once onu kavrayin.
Siz zaten evleneceksiniz ya ne desek bos.

Ayrılmak istiyorsanız kimsenin konuşmasına müsade vermezsiniz. Alınıp verilmiş bohça tarzı bir şeyler varsa yüzükle beraber yollarsınız çekilirsiniz yolunuza. Böyle davranarak, zaten daha önce 4 kez barıştığınız kişi tabii ki de yine şansını deneyecektir.
O ağlamalar da ailesinin araya girmesi de yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik durumundandır bence. Hiç samimi gelmiyor.
Siz yüzde yüz haklısınız demiyorum ama ortada sağlıklı bir temel yok zaten.
Ama gerçekten ayrılmayacaksanız uzatmayın böyle zaten sağlam olmayan bir şeyi iyice yıpratıyorsunuz.

Konulariniza devam edebilirdiniz. Her gelismeden sonra konu acmaktan kolay olur.

Bence siz evlenmeyin cunku birbirinizi tanimiyirsunuz. 2.evliliginiz ama cok cesursunuz. Hala baba sunu dedi diyorsunuz. Evlenecek olan sizsiniz once onu kavrayin.
Siz zaten evleneceksiniz ya ne desek bos.
diyorum ki sevgi hemen bitmediginden bana mantıklı açıklamalarla aklımın galip gelmesini sağlayabilir misiniz? Linç etmeye ne meraklısınız hemen

Ayrılmak istiyorsanız kimsenin konuşmasına müsade vermezsiniz. Alınıp verilmiş bohça tarzı bir şeyler varsa yüzükle beraber yollarsınız çekilirsiniz yolunuza. Böyle davranarak, zaten daha önce 4 kez barıştığınız kişi tabii ki de yine şansını deneyecektir.
O ağlamalar da ailesinin araya girmesi de yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik durumundandır bence. Hiç samimi gelmiyor.
Siz yüzde yüz haklısınız demiyorum ama ortada sağlıklı bir temel yok zaten.
Ama gerçekten ayrılmayacaksanız uzatmayın böyle zaten sağlam olmayan bir şeyi iyice yıpratıyorsunuz.
yok ben kararımı verdim kalbimin sesini susturamıyorum bazen.bir yılımız geçti onunla.Kötü anılarımız oldugu kadar iyi anılarımız da çok fazla. O yüzden yardımınızı istiyorum

Forumda yeniyim,işleyişini pek bilmiyorum. Sadece yorumlarınızı merak ettim.Yorum olarak yazsam görmicektiniz
İlk konunuzda ilk mesajınızda atıyorum “güncelleme: 35. sayfada” filan şeklinde yazsaydınız görürdük :) yani yasak değil ama üç konu açmışsınız ilk iki konuyu okumayanlar olabilir.

Vicdan mastürbasyonu?? Vicdan dan ötürü yani?? Vıcdanlı mastürbasyon. Pardon. Ay neyse ne.. Kararı sizden başka kimse sizin yerinize veremez. Evlilikle sonuçlanacak olursa bile lütfen çocuk yapmayın hemen ya. İkinizinde kafası karışık baya. Beraber bir terapiste gidebilirsiniz.

diyorum ki sevgi hemen bitmediginden bana mantıklı açıklamalarla aklımın galip gelmesini sağlayabilir misiniz? Linç etmeye ne meraklısınız hemen

Ya bana ne ister evlenirsin ister evlenmezsin. Mantigini devreye soksaydin ofke kontrolu olmayan biri ile evlenmeye kalkmazdin. Bu sebeple sana mantikli aciklama islemez kandirmayalim birbirimizi. Hos su tavrindan sonra adama da hak verdim. Adamla iletisim seklin konu acman gibiyse adam da hakli.

Ya bana ne ister evlenirsin ister evlenmezsin. Mantigini devreye soksaydin ofke kontrolu olmayan biri ile evlenmeye kalkmazdin. Bu sebeple sana mantikli aciklama islemez kandirmayalim birbirimizi. Hos su tavrindan sonra adama da hak verdim. Adamla iletisim seklin konu acman gibiyse adam da hakli.
senin de anlama kabiliyetinde yetersizlik gördüm. Yazdıgım cümleyi tekrar oku,tekrar,tekrar

öteki konudaki mesajınızda gördüm.tam olarak konuyu okumadım ama sinirlenince olayı hemen çözmek istediğinizi yazmışsınız o da zaman istediğini sizin çok üstünüze gittiğinizi söylemiş galiba.bir insan sinirliyse üstüne gitmeyip biraz zaman verseniz belki o da siniri geçince sizinle konuşup olayı birbirinizi çok kırmadan çözebilirsiniz.çok ayrılıp barışmalı ilişkiler pek iyi sonla bitmiyor.

Vicdan mastürbasyonu?? Vicdan dan ötürü yani?? Vıcdanlı mastürbasyon. Pardon. Ay neyse ne.. Kararı sizden başka kimse sizin yerinize veremez. Evlilikle sonuçlanacak olursa bile lütfen çocuk yapmayın hemen ya. İkinizinde kafası karışık baya. Beraber bir terapiste gidebilirsiniz.
ilk kez duydugunuza göre bi şeyler okumuyosunuz

yok ben kararımı verdim kalbimin sesini susturamıyorum bazen.bir yılımız geçti onunla.Kötü anılarımız oldugu kadar iyi anılarımız da çok fazla. O yüzden yardımınızı istiyorum
Öfke kontrolü öyle kolay aşılacak bir durum değil aksine gittikçe büyür.
Genelleme yaptığımdan dolayı düzelme başarısı gösteren o küçük yüzde sizin nişanlınız olmayacaktır. Öyle bile olsa bunun yolu yordamı başkadır. Nişanı atarsınız. Hala seviyorsanız sular durulduktan sonra o da kendini bu süreçte kontrol etmeyi öğrendiyse kısmetinizde varsa barışırsınız.
Beraberken çözümlenecek bir süreç değil bu.

X