Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de evlenmeden bir ay önce başladım yasmin kullanmaya yaklaşık bir sene kullandım
yan etkisi olduğunu söyleyemem bitkisel içerikli olduğu içinde tavsiye ederim a.s.
doktora gtmeden kullansam bı zararı olurmu
ya ikinci kutudan sonramı koruyo ben ikinci kutunun 5.gününde beraber oldum eşimle korumamışmıdır. doktora gittiğigimdede bana regl ilk günü başla demedi tatile gidicez agustosta onun için ayarladı ve pzrtesi başla ozmnda reglim bitmişti suan ikinciye devam edıorum. off kızlar korkuttunuz beni
MRB CANIM. benimde düğünümde ağustosta.bende yasmin kulanıcam.ama daha regli olmadım bekliyorum bende reglimin ilk günü kullanıcam.umarım korur. çünkü 45 gün donra düğünüm var. koruyuculuğu %99 muş galiba.reglinin ilk günü ilacı al ve 21 günün sonunda 7 gün ara veriyorsun daha sonra 8 gün ikinci kutuya başlıyosun istersen eşinde korunsun ek koruma yani kendimizi garantiye alalın dimikaydirigubbakcemile3
Kızlar evlenmeden bir ay önce değil son reglimin başladığı gün içmeye başlamıştım doğum kontrol hapını. Düğünüme yanlış hatırlamıyorsam 10 yada 15 gün vardı. Doğum kontrol hapları için ilk 7 gün aralıksız düzenli kullanmak önemli. İllaki ikinci kutudan sonra koruyor diye birşey yok. İlk kutu bittiğinde 7 gün ara veriyorsunuz. 8. gün tekrar başlıyorsunuz. 2 sene kullandım arada da aylık iğnelerden oldum. Bende sadece migren ataklarını çoğalttı o kadar. Başka yan etkisini görmedim. Doktorum, ilacı bıraktıktan 6 ay yada 1 sene içinde hamile kalırsın demişti. Ama ben 2. ayımda hamile kaldım. Çok şükür bir problem yaşamadım.. Sevgiler...
Kızlar evlenmeden bir ay önce değil son reglimin başladığı gün içmeye başlamıştım doğum kontrol hapını. Düğünüme yanlış hatırlamıyorsam 10 yada 15 gün vardı. Doğum kontrol hapları için ilk 7 gün aralıksız düzenli kullanmak önemli. İllaki ikinci kutudan sonra koruyor diye birşey yok. İlk kutu bittiğinde 7 gün ara veriyorsunuz. 8. gün tekrar başlıyorsunuz. 2 sene kullandım arada da aylık iğnelerden oldum. Bende sadece migren ataklarını çoğalttı o kadar. Başka yan etkisini görmedim. Doktorum, ilacı bıraktıktan 6 ay yada 1 sene içinde hamile kalırsın demişti. Ama ben 2. ayımda hamile kaldım. Çok şükür bir problem yaşamadım.. Sevgiler...