kızlar yemek takımı seçimimde bana yardımcı olurmusunuz,çok kararsız kaldım :S

kızlar ben 2 sene önce bernardodan dünya para verip çeyiz seti aldım yanındada kampanya diye çatal bıçak ve günlük yemek takımı verdiler, çatal ve bıçaklar paslandı ve eve getiridğimde yemek takımında bir sürü leke vardı götürdüm bir kaç kere gittim ama neticede değiştirdim. en önemlisi 15 lira verip aldığım ayrı bir tuzluğun aynısını 3 liraya bir milyoncularda görünce şoka uğradım sonra eve geldiğimde dikkat ettim ki tuzluğun üzerinde bernardo falan da yazmıyo resmen uyduruk bir malı bernardo kutusuyla kakalamışlardı. Ben daha sonra diğer arkadaşlarımın evlerinde benim verdiğim fiyattan çok daha makule aman da aman benimkinden pek farkı olmayan diğer markaların yemek takımlarını görünce açıkçası kendime kızdım, düğün öncesinde gereksiz masraf yaptım diye, benim bernordayla ilgili tecrübelerim bunlar ama yinede siz bildiğinizi okuyon sonra niye almadım demeyin, herkese kolaylıklar...

canım ikiside çok güzel modeller ben her zaman sadelikten yana olmama rağmen 1.çok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…