kızlar yemek takımı seçimimde bana yardımcı olurmusunuz,çok kararsız kaldım :S

beyazlalee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
138
0
46
Diğer
fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar

Eklentiler

• $1fed9f5b-f9af-4196-b853-ea0eba37d478.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $5ef21e80-3a03-4a20-86fb-51f3a2dafeea.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
ben 1 .yi gördüğümde resmen aşık olmuştum ama şimdi 2.yide çok beğeniyorum..annemle geçen gün bu takımlara baktığımızda 1.nin kalitesinin 2.ye göre daha iyi olduğunu söyledi markaları farklı 1. royal bone chine 2.side bernardonun kendi üretimiymiş ..kafam karıştı ya ne kötü şeymiş kararsızlık:97:

Son düzenleme:
1.yemek takımının servis tabağı tamamen desenli olduğu için sunumlarda pek hoş olmayabilir sade tabakalarda yemekler daha güzel görünüyor bence...
bencede 2. yi tercih et çok şık çok zarif bir model...

1. harıka görmüştüm bende eminönünde bı mağazada resımdekınden cok daha guzel duruyo :)
2.de guzel bernardonun ama herkeste var bu model yemek takımından . royal bone 'nın kalıtesı gibi olamaz tabi diğeri kat kat daha kalıtelı bernardodan :) ama beğendiğin model cok karmaşık royalden farklı modellerede bakmalısın bence :)
bu arada ilk takımın fıyatını fln arastırdın mı?

Son düzenleme:

biliyorum canım 1)2500tlcik 2)1500tlcik ama alacağım gözümü kararttım yeterki içime sinsin..mesela sen hangi takımları önerirsin fikirlere açığım ben zaten karıştım iyice

Son düzenleme:
2.model çok gözde olan bir model . 1.model aslında çok ta karışık değil çok şık . 2si de güzel uzun lafın kısası Farklılık yarat 1.modeli al derim.

2.model çok gözde olan bir model . 1.model aslında çok ta karışık değil çok şık . 2si de güzel uzun lafın kısası Farklılık yarat 1.modeli al derim.

off canım bir karar versem alcamda,birincisini alırsam kadeh seti çok eski tip duruyor,nasıl kadeh uydurucam diye düşünüyorum

biliyorum canım 1)2500tlcik 2)1500tlcik ama alacağım gözümü kararttım yeterki içime sinsin..mesela sen hangi takımları önerirsin fikirlere açığım ben zaten karıştım iyice

royalın 2.500e cok daha guzel modellerı var emın olabılırsın :) bı bakınıym resım eklemeye calısıcam

beğendiğim modeller bunlar cnm royalın bunlarda. ama fiyatları hakkında bılgım yok 2000-3000 arasıdır muhtemelen :)

2. takımın fiyatı 2000 tl ymiş annm öyle hatırlıyor ama emninönunde 1700e bırakmıs bı dukkan unutmadan söylıyım dedım :) alıcagın yer neresı bılmıyorum ama pazarlıksız sakın alma derim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 258542 Eki Görüntüle 258543

beğendiğim modeller bunlar cnm royalın bunlarda. ama fiyatları hakkında bılgım yok 2000-3000 arasıdır muhtemelen :)
bunlarda çok şıkmış gördüm bunları ben bernardoda,royal bone china gerçekten kaliteli,dokununca bile diğerinin porseleninden incelik ve parlaklık açısından çok farklı..ben izmirde avmden bir mağazadan alıcam,ne kadar pazarlık yaparlar bilmiyorum ama şuan kampanyası var 1. seti alırsam 400tl, 2.seti alırsam 200tl hediye çeki vereceklermiş canım..fikirlerin için teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…