Kızlar yedeklenen fotoğraflar ilgili bir sorum olcak

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Yedeklenen fotoğraflara ama telefondan silinmiş olduğu halde nasıl ulaşırız? Ben suan sadece yakın zamanda sildiklerime ulaşa biliyorum? Ama öncedende yedeklenmiş olabilcekler nerede tutuluyor? Bilginiz var mı? Yoksa sildiğim için zamanla siliniyorlar mı

Baktım ama anlamadım cidden bir şey. Dediklerini yaptığım da yakın zamanda sildiklerim geri geliyor sadece. Ben tüm arşivi görmek istiyorum
Android mi telefonun?
Örnek olarak söyliyim;
Benimki android. Bazen galerideki foto.ları genelde siliyorum çünkü
Google Fotoğraflar uygulamasında kayıtlı hepsi.
Böylece telefonumda yer kaplamıyor, google hesabımdaki fotoğraflar'da depolanmış oluyor

Android mi telefonun?
Örnek olarak söyliyim;
Benimki android. Bazen galerideki foto.ları genelde siliyorum çünkü
Google Fotoğraflar uygulamasında kayıtlı hepsi.
Böylece telefonumda yer kaplamıyor, google hesabımdaki fotoğraflar'da depolanmış oluyor
Android değil benimkisi o yüzden çözemedim

İcloud yedeklemen açıksa ordadır hepsi. Telefonunda ayarlar kısmında isminin olduğu yere tıkla orda icloud seçeneğini göreceksin fotoğraflar kısmında indir ve özgünleri tut'u seçip fotoğrafları telefonuna aktaracaksın.

İcloud yedeklemen açıksa ordadır hepsi. Telefonunda ayarlar kısmında isminin olduğu yere tıkla orda icloud seçeneğini göreceksin fotoğraflar kısmında indir ve özgünleri tut'u seçip fotoğrafları telefonuna aktaracaksın.
İşte o zaman sadece yakın zamanlardakiler iniyor canım. Çook eskiden yedekelenenler nerede olabilir?

Eğer başka çıkmıyorsa öncekileri yedeklememişsindir. Haliyle bulman mümkün değil.
Mesela şöyle olmuştu bir resim vardı silmiştim geri geldi bir daha sildim sevgilimle benimdi yani yedeklenmişti demek ikinciye silince gitti. Şimdi ona ulaşmak istedim ama belki dedm tüm arşivi görme ihtimalim vardır pcden falan

Hahaha diğer konudan bahsediyorsanız o ben değilim :)) ben bir sinirle tüm fotolarımı sildim şimdi geri istiyorum hepsi bu
:) merak ettim sadece :)
burada yazılana uyup az önce fotoğraflarımı sildim google hesabına yedekleniyor yazmışya biri :) hepsi gitti yedekleme açık değilmiş bende hahaha sinirim bozuldu ya :-)

:) merak ettim sadece :)
burada yazılana uyup az önce fotoğraflarımı sildim google hesabına yedekleniyor yazmışya biri :) hepsi gitti yedekleme açık değilmiş bende hahaha sinirim bozuldu ya :-)
Hahhaha :)) valla bende korktum bi cidden telefonlara güven olmazmış. Bende sinirle sevgilimle fotoğrafımı silmiştim onu bulamaya çalışıyorum ama sanırım gitti artık. :))

Hahhaha :)) valla bende korktum bi cidden telefonlara güven olmazmış. Bende sinirle sevgilimle fotoğrafımı silmiştim onu bulamaya çalışıyorum ama sanırım gitti artık. :))
O sinirle yapılan şeyler hiç değişmiyor. Ben fotoğraflara kıyamıyorum artık eşime sinirlenince adını siliyorum rehberden :)bizimkisi en masum hırsını alma şekli bence.

Back
X