Kızlar yavru bir kedi buldum acil yardım lütfen :(

Enjektor varsa sutle su karistirip enjektorle agzina akitmaya calis bulundugu kutunin altina bi pet siseye cok sicak olmayacak kadar su koyup ustunu havluyla ort o sekildecsicaklik uyumasina yardimci ol

Birde en onemlisi bi pamuga sicak su dokup soguduktan sonra karnindan poposuna dogru sil ki tuvaletini yapsin eger cok kucukse kendiliginden tuvaletini yapamaz ve bu onun icin cok tehlikeli

Ve cok kucuk degilse tabaktan sutu kenfi icebilir sanirim bizim bahcrdeki 2 aylik civardaki Kedilere sut biraktigimda anneleriyle beraber tabaktan iciyotlqrdi nu tek basina icmeyi ogrenebilir mi onu bilmiyotum ama lutfen dikkat et

Ve ilginden dolayi ayrica tesrkkur ederim

Yahu bi yere bırakmadım ne yapmak lazım diye soruyoruz işte hemen vicdana oynamayın bi
Yok ya sanmiyorum onu biz kucuk kedilerle oynafiktan sonra annelerine gidiyorlardi anneleride aliyirdu belki boyle bi ihtimal vardir ama yinede cok korkma

Suan elinden geleni yap insallah bulursun

Bak bende annesiz yavru kedi bulup kedi evine goturmustum kimse kokusu degisir annesi kabullenmez demedi hatta annesini bulmaya calisin dediler

Ay bu çok minnak ben de kedimi bulduğumda böyleydi kendisi yemeyi bilmiyordu yorumları okudum gereken bilgileri vermiş arkadaşlar dikkate alın derim bir can önemli Allahım dayanamıyorum kedicikleri dışarıda görünce keşke herkes bitane sahiplense de yavrucuklar kışın donmasa

İki aylikla alakasi yok en fazla uç haftalik...inek sütunu bir kaseye koy gözlemle kendi icebiliyormu?benim kedim beş haftalikti aldigimda kendi besleme biliyordu,muhtemelen sütü icebilir...

Ah keske imkan olsada herkes sahiplene bilse isteyipte imkan nulamayanlarda var ne yazik ki ben yavru bi kediyi aglaya aglaya bi haytap gonullusune vermek zorunda kalmistim ne cok istiyordum halbuki onu sahiplenebilmeyi

Ah keske imkan olsada herkes sahiplene bilse isteyipte imkan nulamayanlarda var ne yazik ki ben yavru bi kediyi aglaya aglaya bi haytap gonullusune vermek zorunda kalmistim ne cok istiyordum halbuki onu sahiplenebilmeyi
Haklısınız ama yine de sınırlar zorlanabilir kıyafetimden gezmemden kesiyorum onun mamasına kumuna aşısına ayırıyorum üstelik kedi düşmanı bir ailem ve arkadaş çevrem var onlara karşı mücadele ediyoruz eşimle ,evladımız gibi oldu hayvan sevmek başka bişey..ve hayvan sevmeyen insanlara da gerçekten şaşırıyorum

Kedi 2~3 haftalık falandır..
İçgüdüsel olarak emmek isteyecektir, bebek biberonlarıyle yemeğini yiyebilir.
Tam olarak yürüyemiyor da olabilir, panik yapmayın..
Ilık nemli pamukla poposuna masaj yaparsanız tuvaletini yapar.

Resim isteriz. :)

Ayyyy ölür kız o orda , süte yarı yarıya su kat ılıkken şırıngayla ver o şekilde yer.

Lütfen nolursun git al bıraktığın yerden.

Masrafiyla alakali bi durum degil ailemle yasiyorum ve babam birakin eve kabul etmeyi kedi gormeye dahi tahammulu yok yojsa kendi evim olsa baskalarinin ne dusundugunu umursamaz yinede evimi acardim yardima muhtac bi canliya

Minik kedileri büyük kediler bile parçalayabilıyor. Yanınıza almanız en iyisi.

Ben de bu kediden biraz daha büyük kedi bulmuştum, kedi maması ile beslemiştim.

İçeri aldım kediyi, kutunun dışına mayışmış yatıyordu miyavlamayı kesmiş

Ben şimdi poposuna masaj yaptım ama yapmıyor tuvaletini, çay kaşığıyla o yaptığım mamadan birkaç kaşık yedirdim onu da yemedi fazla. Şişede sıcak suyu yanına koydum ona yanaştı biraz. Kutudan çıkmaya çalıştı hep ben de biraz aralık bırakarak kapattım çıkamaz şimdi.

Off yanlış mı yaptım acaba içeri almakla ya annesini bulamazsa artık? Neyse allah kerim bakalım.

Yok ya benden daha hareketli haylaz meret durduğu yerde de durmuyor ki sürekli patilerini oraya buraya atıyor

Vay arkadaş kedi de baktım ya şu ömrümde tamamdır artık, normalde uzaktan severim ben hayvanları bakmayı da bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…