- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
-
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
Yahu bi yere bırakmadım ne yapmak lazım diye soruyoruz işte hemen vicdana oynamayın biDışarda zor yazşar bayağı küçük çünküanneside daha kabul etmez bence kucağına alıp gezdirmişsin kokun sinmiştir ay nasıl bıraktın ya kıyamam
Yok ya sanmiyorum onu biz kucuk kedilerle oynafiktan sonra annelerine gidiyorlardi anneleride aliyirdu belki boyle bi ihtimal vardir ama yinede cok korkmaYahu bi yere bırakmadım ne yapmak lazım diye soruyoruz işte hemen vicdana oynamayın bi
Becersin =) foto da at =)Şu tuvaletini yaptırma işini deneyeceğim kızlar bi de sıcak su koyayım kutuya
Ben alayım bunu içeri en iyisi allahım inşallah becerebilirim
Ah keske imkan olsada herkes sahiplene bilse isteyipte imkan nulamayanlarda var ne yazik ki ben yavru bi kediyi aglaya aglaya bi haytap gonullusune vermek zorunda kalmistim ne cok istiyordum halbuki onu sahiplenebilmeyiAy bu çok minnak ben de kedimi bulduğumda böyleydi kendisi yemeyi bilmiyordu yorumları okudum gereken bilgileri vermiş arkadaşlar dikkate alın derim bir can önemli Allahım dayanamıyorum kedicikleri dışarıda görünce keşke herkes bitane sahiplense de yavrucuklar kışın donmasa
Haklısınız ama yine de sınırlar zorlanabilir kıyafetimden gezmemden kesiyorum onun mamasına kumuna aşısına ayırıyorum üstelik kedi düşmanı bir ailem ve arkadaş çevrem var onlara karşı mücadele ediyoruz eşimle ,evladımız gibi oldu hayvan sevmek başka bişey..ve hayvan sevmeyen insanlara da gerçekten şaşırıyorumAh keske imkan olsada herkes sahiplene bilse isteyipte imkan nulamayanlarda var ne yazik ki ben yavru bi kediyi aglaya aglaya bi haytap gonullusune vermek zorunda kalmistim ne cok istiyordum halbuki onu sahiplenebilmeyi
Masrafiyla alakali bi durum degil ailemle yasiyorum ve babam birakin eve kabul etmeyi kedi gormeye dahi tahammulu yok yojsa kendi evim olsa baskalarinin ne dusundugunu umursamaz yinede evimi acardim yardima muhtac bi canliyaHaklısınız ama yine de sınırlar zorlanabilir kıyafetimden gezmemden kesiyorum onun mamasına kumuna aşısına ayırıyorum üstelik kedi düşmanı bir ailem ve arkadaş çevrem var onlara karşı mücadele ediyoruz eşimle ,evladımız gibi oldu hayvan sevmek başka bişey..ve hayvan sevmeyen insanlara da gerçekten şaşırıyorum
Şu tuvaletini yaptırma işini deneyeceğim kızlar bi de sıcak su koyayım kutuya
Ben alayım bunu içeri en iyisi allahım inşallah becerebilirim
Sanki bir şey dedim sonra bibi neden banlandı gene, aman banane ne yaparsan yap herkes artis olmuş arkadaşYahu bi yere bırakmadım ne yapmak lazım diye soruyoruz işte hemen vicdana oynamayın bi
Yok ya benden daha hareketli haylaz meret durduğu yerde de durmuyor ki sürekli patilerini oraya buraya atıyorKedi 2~3 haftalık falandır..
İçgüdüsel olarak emmek isteyecektir, bebek biberonlarıyle yemeğini yiyebilir.
Tam olarak yürüyemiyor da olabilir, panik yapmayın..
Ilık nemli pamukla poposuna masaj yaparsanız tuvaletini yapar.
Resim isteriz. :)