- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
Öyle yürüyemeyecek durumda değil koşup sekiyor ama verdiğim hiçbirşeyi yemiyorYaşayamaz ölür orda lütfen bırakma.Büyük kedi köpekler gelir zarar verirler.Havada soğuyacak yarın.Çok küçük daha yalnız tutunamaz hayata.Bence sende kalsın.Yarın biraz daha bakarsın bulduğun yerlere kediyle birlikte.Yürüyemez o çünkü çok uzakta değildir annesi oralarda olabilir.
Yarın alabilirim bunları iş dönüşü, yarına kadar bişey olmaz değil miCanım bu kedi 2 aylık yok daha küçük. 3 haftalık falan kendisi yemek yiyemez. Annesi gelir mi gelmez mi bilemiyorum bi kulagin onda olsun takip et ama 3 4 saati bulur da annesi gelmezse soguktan ölebilir. Enjektörle verebilirsin yaptigin mamayı. Hatta pirinç unuyla mama yapip kendi yumurtalı karışımınla birlestirirsen daha uzun süre tok tutar. Tabi biraz zeytinyağı da damlat içine kabiz falan olmasın. Bir de pamukla poposuna hafif hafif masaj yap ilk önce tuvaleti varsa yapsın kendisi yapamaz daha
Direkt sokağa bırakmadım zaten kutuyla duvarla bi yuva uydurdum annesi yakınlardaysa gelsin diye. Sesi hala geliyor yakınımda yavru. Hava fazla soğuk değil bugün, alsam mı içeriye? Annesi bulamazsa o zaman?Bırakma nolur . Hava çok soğuk geceyi geciremez. Annesi Yakınlarda olsa bu kadar uzun süre birakmazdi. Evinizde kalamaz mi ?
Yarına alabileceksen eger bebelac 1 numara yeni doganlar icin bebek maması alırsın onla beslersin. O 50 60 liraya satılan yavru kedi tozlarindan icerik olarak hicbir farki yok gönul rahatlığıyla verebilirsin. 10 15 lira bisey. Simdilik yari oranda sulandirilmis süt verebilirsin ama sadece süt verme. Onu da bi parca pamuğa çekersin sütü ağzına damlatırsın. Bir de ilk önce tuvaletini yaptirmayi dene bi 5 10 dk falan çunku tuvaleti varsa yemek yemez. İnsallah sabaha kadar idare eder bu sekilde. Bu arada bu gece için vercegin süte yağ eklemene gerek yok cunku inek sütü zaten ishal yapar bebegi o da yavrular icin tehlikeli bişey.Yarın alabilirim bunları iş dönüşü, yarına kadar bişey olmaz değil mi
24.00 a kadar bekle gelmezse al bence eve .Direkt sokağa bırakmadım zaten kutuyla duvarla bi yuva uydurdum annesi yakınlardaysa gelsin diye. Sesi hala geliyor yakınımda yavru. Hava fazla soğuk değil bugün, alsam mı içeriye? Annesi bulamazsa o zaman?
Ben bunu içeri alayım en iyisi ya değil mi. Ama beslemeyi bakmayı bilmiyorum yarın şırınga mama falan alırım o sıkıntı değil de bu gece ne yapabilirim yemesi için? Ölmesin de becerebildiğim kadar yaparım ben ne lazımsa.Bir de pet siseye sıcak su koy bi havluyla guzelce sar yanına koy biraz olsun isitir onu ama dikkat et yanmasın
Buz dolabı poseti var ya hani onun içine mamayi dok ucunu kes biraz . Pasta suslerken krem santiyi süslü dökmek için yaparız ya aynı o mantık .Ben bunu içeri alayım en iyisi ya değil mi. Ama beslemeyi bakmayı bilmiyorum yarın şırınga mama falan alırım o sıkıntı değil de bu gece ne yapabilirim yemesi için? Ölmesin de becerebildiğim kadar yaparım ben ne lazımsa.
Burada kedi bakan var gerçi bi halamız var mesela ona da soracağım yarın şu an burada değil.