Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yatak odası yatağımı böyle istiyorum sizce nasıl

benimde bundan var, ama en buyugunu alman gerekiyor cunku inan bana kucuk hic rahat degildir.
tek zorlugu uygun nevresim takimi bulmak cok cok zor.
aslinda pek kullanisli degil hem cok yer kapliyor hemde yatmak biraz zaman aliyor yani bu yatakta yatmaya alismak cok zaman aliyor.
yorganini ayri nevresimini ayri aliyorsun herzamanda istedigin renk ve desende bulman cok cok zor ben degistirmeyi dusunuyorum

ya tabiki rahatlık çok önemli ama görsel olarak çok hoşuma gitmişti ama sen kullanmışsın ve rahat değil diyosun mutlaka öyledir vazgeçtim zaten ya evet ona göre uygu nevresim bulmak zor haklısın canım

çok hoşuma gidiyo benimde ama annemin yaptığı yatak örtüleri falan asla uymaz buna o yüzden aldırmazlar yani hem sanmıyorum sözlümde almayı kabul etsin düşeriz der çıkar işin içinden

harika kesinlikle ben olsam bende bunlardan alırım ...yatağı değiştireceğim zaman mutlaka bunlardan alıcam eşimde beğeniyo :)

Açıkçası ben olsam tercih etmezdim kullanışlılığı konusunda şüpheliyim.. ayrıca erkek arkadaşım masa gibi dedii lülülülülülü

ben böle bi yatağı bi türk filmin görmüştüm ibrahim tatlısele hülya avşar oynuyordu onlarında yatakları böleydi:)hatta hiç unutmuyorum mavi yatak örtüsü vardı çok ilginçti hoşumada gitmişti görünüşte güzel ama ne kadr kullanışlu bilemiyorum canım

Yuvarlak yatakları bende hep begenmişimdir, ama arkadaşların da dediği gibi kullanımı ve uygun nevresim bulma konusu gerçekten zor olabilir..

evet herkes aynı şeyi söylüyo:(napalım bizde düz alırız:)

Bence kırmızı olan güsel ama ben yatak odama almazdım

1. si valla çok güzelmiş ama ben daha yeni çeyiz almaya başlayan biri olarak hiç yuvarlak yataklar için yatak örtüleri ya da nevresim takımları görmedim.Belki dikkatimi çekmediği içindir ama bu yüzden kullanımı zor olur gibime geliyor

Yuvarlak yataklar çok güzelde
kullanması zor ben çok dönerim
dönerkende kesin düşerim
bide bu yataklara göre nevresimde kolay bulunmaz gibi geliyo

4.jpg

bu tarzlarda seçilirse kullanışlı, şık ve marjinal görünüyor :)

Back
X