Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yatak odası yatağımı böyle istiyorum sizce nasıl

bu yatağa uygun büyüklükte bir yatak odan oalcaksa neden olmasın...ama içindeki yatakla birlikte satıyorlardır bunu yatağın kalitesine dikkat et..çünkü başka nereden bulacaksın yuvarlak yatakCADIARZU

bende bu yatakların görünümünü beğeniyorum ama kullanışlı olurmu hiç fikrim yok bu konudabilmiyorumkismile

modeller güzel ama 1 modele yatan bi daha çıkmaz gibi duruyor.

2 model oval olarak daha güzel daha çok yatağa benziyor :roflol:

bi tanıdık aldı bunlardan
yatak odası çok büyük olduğu için eve sığmasında problem olmadı ama
herşeyi özel diktirdi
nevresim yorgan yatak örtüsü..bunlar biraz sıkıntılı

öncelikle büyük bir yatak odası olmalı.mavilinin de dediği gibi standart yatak örtülerini ,nevresim takımlarını bu yataklara uydurmak çok zor.ama maddi olanakların iyiyse ve yıllardır kafama taktım diyorsan nevresim takımını falan da çok düşünmemelisin.dediğim gibi maddi dururm iyiyse sıkılınca yazlıktaki eve götürürsün tam yerini bulmuş olur..ne hayal kurdum ama:))

zevk meselesi yuvarlak yatak.. benım kuzenımde tutkun yuvarlak yataga.. zevkin buysa güzeldir cnm

canım sarevde var bu modellerden bende çok beğeniyordum
ama sonra kiracı olacağımdan her eve uymayacağını düşünerek vazgeçtm
ilk başta cazip dursada ben değişik nevresim takımları yatak örtüleri seven biriyim ve bunun çok alternatifi yoktu ondan vazgeçtim...
sende iyi düşün derim...

ooooooooooooooo burcu hanım sen yaşıyomusun yahu

canım görüntü çok şık ama kullanışlı ve rahat gibi gelmio yatak odanın çok geniş olması gerek ki yatağın şekli çıksın ortaya ve benim gibi deli yatan brysen yataktan kolun bacağın sarkabilir boshayallersmile karar senin

ha ha valla iyi fikir ben bi deneme yapayım en iyisi:)))))))))

one tree hill izlerken görmüştüm bu yatak stilini gerçekten farklı bir havası var.
ikincisi daha şık duruyor sanki :asigim:

Back
X