Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yatak odası yatağımı böyle istiyorum sizce nasıl

4.jpg

bu tarzlarda seçilirse kullanışlı, şık ve marjinal görünüyor :)

vuuuu bu muhteşem yaaaa bayıldım çok güzel çok farklı.
bütün yatak odaları biribirirn aynı yahu bi türlü bulamıyorum orjinal bişi..b çok hoş. nerden bulunur ki acep?:2:

bunun için odanın büyük ve gösterişli olması gerekıyo yer döşemeleri falan ii olmalı. benım evım buna müsait deıl mesela. ama öyle olsa bıle pek tercıh edeceğim bısey deıl. allah gönlune göre versın canım

ya bunlar için çok büyük yatak odası lazım,tam kıtı kıtı sığan bi odada kötü olur ayrıca hiç kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.o kenarlar hep rahatsız etcek.kenarları çıkıntılı alanların çoğu çıkarıp baza taktılar .kullanışlılık daha önemli .şık ve kullanışlı bişi bul bence

çarşaf konusunda biraz sıkıntı yaşanır bidee yorganın köşeleri bu yatakta sarkacağı için yatarken sürekli yorganın çekiştirmek zorunda kalırsınız çünkü sarkacağı için sürekli yorganınız düşecekltir kaydirigubbakcemile3 bence tabi

ama ev büyük değilse neden olsun dimi ama:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zuzu ben de bu yatakları beğeniyordum evlenmeden önce. hatta araştırmıştım bile ama bazı arkadaşlar açıklamış nevresimi battaniyesi falan dert olur. ayrıca odanın gerçekten büyük olması lazım. ama görünüşlerine ben de bayılıyorum...

Back
X