kızlar yatak odası halısı hangisi olmalı sizce?

post görünümlü halılar ya da paspaslar var onları tavsiye ederim.Gerçek postlar pahalı ama taklitleri var hem şık hemde her evde olan yatak odasıı halılarından farklı olabilir.Hatta gerçek olmayanları at makineye yıka gibi pratikliğide söz konusu.Mutluluklar şimdiden:nazar:

canım merhaba,

post açarken koyduğun ilk halı fotoğrafları benim zevkime hiç uygun değil..ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz..
benim naçizane fikrim, eğer yatak örtün, tekstillerin (perde,v.s.) çok desenliyse düz renk bir halı seçmen...ama eğer tekstillerin düz renk ve sade ise o zaman bol desenli bir halı seçebilirsin..dengeler, gözü yormaz..

yukarıda koyduğun halı fotoğrafları güzel ama çok açık renk, ben olsam kum rengi, kahve, koyu bej tonlarını tercih ederdim..6 yıllık evliyim, evimde her zaman mümkün mertebe kullanışlı ürünler kullanmaya çalışıyorum, bıktırmaması için..bu krem rengi halılar leş gibi oluyor yerde, sürekli silmek ya da yıkatmak zorunda kalacaksın..özellikle de çocuk sonrası..

dilerim yardımcı olabilmişimdir..
şimdiden güle güle kullan

bence 3 fakat dediği gibi bir bayanın kullanabileceği kullanışlı halı olmalı kiri lekeyi götürmeli bence çünkü 2 iken 3 oluyosun uzun süreklilik arzeden eşya halı iyi günlerde kullanın...

bence kesinlikle shaggy denen tüylü halılardan alma
yatak odasına sade çok koyu olmayan halılardan almalısın..
ben her zaman açık renk tercih ederim...
ilk koyduğun halıları kusura bakma ama pek beğenmedim..

3 modeli çok beğendim canım içlerinden en huzur verici sade görünümlü olan 3 numara

bence kesinlikle shaggy denen tüylü halılardan alma
yatak odasına sade çok koyu olmayan halılardan almalısın..
ben her zaman açık renk tercih ederim...
ilk koyduğun halıları kusura bakma ama pek beğenmedim..

evet kullananlar hiç memnun değiller shaggy den

post görünümlü halılar ya da paspaslar var onları tavsiye ederim.Gerçek postlar pahalı ama taklitleri var hem şık hemde her evde olan yatak odasıı halılarından farklı olabilir.Hatta gerçek olmayanları at makineye yıka gibi pratikliğide söz konusu.Mutluluklar şimdiden:nazar:

evet güzel hoş da paspas tarzı gibi biraz ..

odan küçükse olabilir.Ama büyük bir odada paspas gibi durabilir belki.Fakat ben postları yatak odasında şık buluyorum onlarında ebat ve renk seçenekleri mevcut...mesela koyun,kuzu,dana vb:))

Back
X