Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar korumaya çalışsakta zamanla kirleniyor.fermuarlı olanlar var,bellonanın galiba.çok pratik olur diye düşünüyorum yıkar takarsın.
canım marka olarak model olarak değilda sana tarz olarak bi tiyo vereyim. eğerki imkanında varsa yatak odanın tamamını bembeyaz mobilyalarla donat ve duvarları eğer mümkünde beyaz ama üzerinde minik modern desenleri olan bi duvar kağıdıyla kaplatabilirsin eğer boya yaparsanda beyazı tavsiye ederim. çünkü bu ferahlık sabah uyandığınızda sizi zinde kaldıracaktır. kendini prenses gibi hissedeceksin. yatak örtün ister beyaz olsun ister rengarenk olsun işte o beyazların içinde kendini tam olarak gösterevektir. süs eşyalarında öyle fazla göz yormayacaktır. beyaz bi odada geceleri loş bi ışıkta seni gece yıldızların arasında bi bulutun içinde gibi hissettirecektir emin ol. eğer buna benzer bi örenek bulursam buraya koyacağım canım ben de yatak odamı beyaz la kapladım sadece duvarlarım mavi. ama şimdi beyaza boyatacağım :) tabi bunlar tavsiye yinede senin zevkine kalmış. ayy bidee bazen bazen taze çiçek bulup o baş ucuna koyarsan varyaaa kendini kır evinde gibi hissedersin :) üstelikte alan geniş ve ferah duruyor
kaydirigubbakcemile5