• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yarın isveç diyetine başlıyorum katılmak isteyen varmı bana

arkadaslar günaın benim boyum 167 kilom 56 50 olmak istiyorum ben cok nete giren biri degilim burdada yeniyim ama istiyorum ki grupça zayıflayıp birbirimize moral verelim o nedenle kendime diyet arkadasları arıyorum. mesaj yada telefonla hr dakika ulaşabilecegimiz ve gercekten ideal kiloya kadar birbirimizi destekleyecek arkadaslar. n dersiniz :uhm:

arkadaslar günaın benim boyum 167 kilom 56 50 olmak istiyorum ben cok nete giren biri degilim burdada yeniyim ama istiyorum ki grupça zayıflayıp birbirimize moral verelim o nedenle kendime diyet arkadasları arıyorum. mesaj yada telefonla hr dakika ulaşabilecegimiz ve gercekten ideal kiloya kadar birbirimizi destekleyecek arkadaslar. n dersiniz :uhm:

bende katılıyorum cuma günü tartılıp yazalım ne dersiniz kilom 72 hedef kilo 60.........................

olsun kilo verebilirmiyiz ona bakalım
bende sabah kahvaltımı normal yaptım,şimdiden itibaren başlıyorum yapablirsem heheh.............

tamam ben de 8de kalktım yatak keyfi yaptım biraz :) önce büük bi bardak su sonra da bir bardak kahve içtim uyanmak için. şimdilik bu kadar. :)

yok bende başldım bakalım..........................

KIZLar bende yaptım zamanında bu diyeti bulasmayın derim insan anca 1 hfata dayanıyo ve 2. hafta aynısını aynen yada daha fazlasını alıyorsunuz hiç gerek yok yiyin günde 6 defa ayda 5 kilo verin temiz temiz :)

Kızlar bende yapmıştım vücutta hem ağrı hem ödem oluşabiliyor üstelik verdiğiniz kiloları ziyadesiye alıyorsunuz.Baş dönmesi halsizlik yapıyor annem zorla bıraktırtmıştı bana :) sakın yapmayın.Yanlış hatırlamıyorsam diyet ya 7. ya da 14. GÜn bırakılıyor daha önce bırakmayın yazıyordu altında.Ben 6. gün bıraktım yüzüm felaket derecede sivilce dolmuştu

oyle mi diyorsunuz kizlar ya ama butun diyetlerde bittikten sonra dikkat etmezsen geri aliyorsun nasil olsa kilo verdim diyip abanmican kalorisi yuksek yiyiceklere saglikli beslenicen

merhaba arkadaslar.ben bu isvec dietini 3 günden fazla yapamiyorum iki kere denedim,cok halsiz birakiyo.eltim ve bir akrabam iki hafta yaptilar ikiside 7 kilo verdi ama dikkat etmediler cok fazlasiyla geri aldilar.su an diete basladiklari kilonun bile cok üstündeler.böyle hizli kilo veren dietlere gerek yok sagligi cok bozuyo.bütün organlara zarar veriyo.az yiyin spor yapin iki haftada vereceginize iki ayda verin.bende cok denedim denemedim degil bu hizli kilo verdiren dietleri ama hic biri ise yaramadi.yinede siz bilirsiniz.nacizane fikrimi söyledim.sevgiler

kızlar dün çok başım ağrıdı ya bu gün çok hafif kahvaltı ekledim................................

arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var
24 yasında 95 kiloyum acayip bir bunalım içindeyim iki tane cocugum varlütfen cevap yazın özellikle kilo verenlerhipotiroidi hastasıyım desteklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürleı:utangac:

tamam yarın hep birlikte baslayalım yarın herkes kilosunu boyunu hedefini yazsın soonrada sddece birbirimize moral vermek kalsın.:) topu topu 13 gunde gitsin kilolar:D

Yapmayın Allah aşkına
Biz bu kiloları 13 günde almadık kı 13 günde verelim
Bulaşmayın derim bu tarz sağlıksız işlere
Ne gerek var, hergün 1 saat yürüyün, 6 öğün beslenın bakın nasıl gıdecek o kılolar, bu acele niye
Ben 4 ayda 20 kılodan fazla verdım, 2 yıldır da gerı almıyorum
Bence çok sağlıksız :olmaz:

Back
X