arkadaşlar bugün muayene oldum 3-4 santim açılmam varmış doktor yarın sabah 8 de burda ol doğuma alcam seni dedi ayy kızlar çok heyecanlandım dua edin bol bol neolur birazda korku olmadı değil yani ama bir şekilde olacak işte...bir taraftan bebeğime kavuşacağım için çok mutluyum diğer taraftan korkuda var bol dua edin emi....hepimize kolay doğumlar inş...
canım allah sağlıkla kavuştursun bebeğine, hiç korkma, cesur ol, allaha bol bol dua et herşey yolunda gitsin diye, bir de bugünün tadını çıkar, hamileliğinin son günü ne de olsa, yarın bedeninden kopacak yavrun kucağına konacak. korkuyla bu özel günü zehir etme kendine, dualarım seninle...
Allah tek seferde kolay kurtarsın inşallah. sancını boşa verme, bağırma tut kendini ve ıkın dedi teyzem çok çabuk oluyomuş böyle doğum. ınşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın..
kaç haftalıksın canım merak ettim benimde 4 cm açılmam var 39+5 haftalığım ama doktorum sancılarının gelmesini beklicez dedi açılman var diye sana suni sancı vermem normal giden bişeyi kurcalalmın bi alemi yok dedi pazar günü 40 haftam doluyo sancın olmasada pazartesi gel bakalım dedi bizde bekliyoruz
çünkü her açılma sonucunda suni sancıyla doğum başarılı olamayabiliyomuş sonuç sezeryana kadar varabilir dedi o yüzden sancılarının gelmesini yada suyunun gelmesini beklicez dedi