Aaa öylemi mamayidami nekadar farklisadece emizigimi seviyo biberonunu mu degisdirsen daha kucuk başliklisinmi alsan belki sever benimde bebekler aksine emzik falan tutmazlar biberon tutmazlar 6 aylik bebeklerim bile bardakdan icer her seyi
Baktırdım ilk aklıma gelen oydu zaten huysuzlugu iştahsizligi ile ilgili ana geyet iyi durumda degerleriSorduğunuz soruyu düşündüm bende bir yol bulamadım ama tavsiyem bir kan değerlerine baktrmanız bazı değerlerin eksikliğinde iştahszlık olabiliyor.
Zaten bizimde aklımıza ilk emzigi biberona monte etmek geldi ama iste yarin bakalim deneyeceğim.tesekkur ederim çok aciklayici olmuş gercekten çok teşekkürlerEmziği kökünden ayırıp biberona göre bir plastiğı ısıtıp ortasından delik açarak sokun gerekirse slikon yapın sızdırmasın diye kenarlarına plastiğin .. biberonların üzerini kapatan plastikler oluyor ya pislik falan girmesin diye onlardan varsa onada bi şekilde emziği sokabilirsiniz ama şart değil herhangi bir plastik parçasını biberon çeperine göre kesin ortaya geçirin emziği monteleyin bi şekilde bu mantıkla birşeyler denenebilir diye düşünüyorum eşinize anlatın o bu mantıkla birşeyler bulur sanırım benim eşim olsa şıp diye yapardı
Olur bi bakayim teşekkür ederim.Evet gerçekten inanılmaz yorucu stresli bir durum insanın yaşam kalitesi düşüyor resmenÖzel eğimli biberon emziği yazın netten bı bakın işinize yarar mi bilemiyorum. Bebek besleme olayı cidden bazen çok zahmetli ve stresli oluyor Allah yardımcınız olsun..
Evet haklisiniz çünkü ek gidayida görmek istemiyor yani birinden birine atlar benim bildiğim bir bebekAslında tam sizin tadım yapıp ek gıdayla tanışacağınız zamanlar. Beslenme bozukluğu dolayısıyla belki bir ergoterapistten destek alabilirsiniz. Belki duyusal sorunlar sebebiyle reddediyordur. Şimdi emziği biberona geçirseniz ve buna alışırsa sürekli sıvı beslenip bununla doyum sağlayıp iyice diğer şeyleri reddedecek ve bu ileride sorun olablilir. Şimdilik evet harika bir çözüm ama sizin için ileride de sorun olmasın diye söylemek istedim
Bugün uyaninca ilk işim biberonun başligina emzigin silikonunu takmak oldu silikon tabancasiyla iyice cevreleyerek silikonladim ama hayir yine icmedi malesefAslında biberon çeşitlerini deneseniz belki birisini sevip tutar
Emziğine benzeyen bir ucu bulabilseniz
Gerçi bebekler çok zeki
Ucundan gelen mamayı yine farkedip almayabilir
Kaşık biberon denedim kaşık denedim enjektör denedim icmedi.Hani şu birçok delikli olanmiKaşık biberon denediz mi yada meyve doldurulan emzikler var acaba çok akar mı biraz katı yapsanız?
Evet emzik gibi ya ağzı aklıma geldi ama mama sıvı gelebilirKaşık biberon denedim kaşık denedim enjektör denedim icmedi.Hani şu birçok delikli olanmi
Emziği kökünden ayırıp biberona göre bir plastiğı ısıtıp ortasından delik açarak sokun gerekirse slikon yapın sızdırmasın diye kenarlarına plastiğin .. biberonların üzerini kapatan plastikler oluyor ya pislik falan girmesin diye onlardan varsa onada bi şekilde emziği sokabilirsiniz ama şart değil herhangi bir plastik parçasını biberon çeperine göre kesin ortaya geçirin emziği monteleyin bi şekilde bu mantıkla birşeyler denenebilir diye düşünüyorum eşinize anlatın o bu mantıkla birşeyler bulur sanırım benim eşim olsa şıp diye yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?