Kızlar yaridm!!Emzigi biberona nasıl takabilirim?

Aaa öylemi mamayidami nekadar farkli
meme yiyo bebegim ama su falan bardakdan iciyo emzikde tutmadi diger kizimda oyleydi bir yasinda rahatlikla bardakdan iciyodu bana diyodular cocuga neden bardakdan veroyosun suyu e napim baska turlu istemiyolar emzik yerinede meme istiyolar anca

Emzikler plastigi kirinca alttan çıkıyor direk.. sağlıkla oynanacak birsey yok burada mama veya meme slikona temas etmeyecek mamada değmeyecek içerken iki plastik arasina sikilacak onunda önlemini ayarını kendileri bulurlar birşekilde icat yapmıyorum sonucta değil mi ? Fikir veriyorum bu tarz birşey önlem alınarak yapılabilir diye Bu tarz durumlar da akıl vermek işe yaramaz çözüm yaratmak gerekir anne durumunu anlatmış sadece emzik aldığını söylemiş bunu nasıl hayata geçirebilirm biberona nasıl takabilirim diye fikir istemiş muhalefetlik yapacak var mı diye sormamış ufak bir bebeğin gün içinde sadece 50 cc mama içmesi çok mu sağlıklı bayan herşeyi denemiş dediğim gibi hangi yöntemle bebeğimi besleyebilirim dememiş bu emziği biberona nasıl montelerim şeklinde bir soru sormuş önce okuduğumuzu anlamak gerek diye düşünüyorum iyi günler

Emzikler plastigi kirinca alttan çıkıyor direk.. sağlıkla oynanacak birsey yok burada mama veya meme slikona temas etmeyecek mamada değmeyecek içerken iki plastik arasina sikilacak onunda önlemini ayarını kendileri bulurlar birşekilde belkide slikon sıkmadan hallederler sdce fikir verdim icat yapmıyorum sonucta değil mi ? Fikir veriyorum bu tarz birşey önlem alınarak yapılabilir diye...

Bu tarz durumlar da akıl vermek işe yaramaz çözüm yaratmak gerekir anne durumunu anlatmış sadece emzik aldığını söylemiş bunu nasıl hayata geçirebilirm biberona nasıl takabilirim diye fikir istemiş muhalefetlik yapacak var mı diye sormamış. ufak bir bebeğin gün içinde sadece 50 cc mama içmesi çok mu sağlıklı bayan herşeyi denemiş dediğim gibi hangi yöntemle bebeğimi besleyebilirim dememiş bu emziği biberona nasıl montelerim şeklinde bir soru sormuş önce okuduğumuzu anlamak gerek diye düşünüyorum iyi günler

Siz fikrinizi belirtebildiğiniz gibi ben de belirtebilirim. Bunda bu kadar alınacak bir durum yok. Sizin verdiğiniz öneriyi sağlıklı bulmadım, burada plastiği kırmaktan söz ediyorsunuz ama önceki mesajınızda eritmekten ve hatta bulduğunuz herhangi bir plastiği kullanmaktan bahsetmişsiniz. hatta silikonla yapıştırmaktan bahsetmişsiniz. bunlar bebeğin sağlığına zarar verebilecek öneriler.

önceki mesajıma ek olarak belki de konu sahibinin doktora danışmasının daha doğru olacağını düşünüyorum.

Bu bir fikir verme hanımefendi aynısını yap uygulaması değil yükselirim çünkü sizin gibi muhalefet tiplere alerjim var her fikir söylensin patavatsızlığın adı fikir belirtme olsun bla bla ben size fikir sormadım belirtesiniz.. kadın kendine göre sağlıklı seviyede birşeyler yapar onun bebeğinin sağlığını hepikizden fazla o bilir zaten adı üstünde FİKİR bu. en düzgün seviyede korunaklı sağlığı tehtid etmeyecek hale getirilebilir bir fikir ..işlem yaptığınız yerlerin temasını önlersin vs birçok fikir üretilebilir git çöpten plastik al mı dedik algılama gerçekten dar ufuk dar .. begenmezse uygulamaz okur geçer car car car herşeye birşey .. doktor önerinizi de konu sahibine yapın benim mesajıma değil

burası özgür bir platform ve eğer halka açık bir şeyler yazıyorsanız muhalefeti de kabul etmişsiniz demektir. önceki mesajlarınızda var olan bilgilere istinaden konu sahibine fikir belirttim, bazı şeyleri mantık süzgecinden geçirip uygulamıyor insanlar, nasıl yazılıyorsa direkt öyle uygulayabiliyorlar. sizin de iyi niyetli yazdığınızı düşünüyorum ama dediğim gibi herkes detaylı düşünmüyor.

Evet emmedi zaten yani bugün yeni ambalajında biberon actim zaten akabinde.yeni basladik ama ilk gunlerde aslında çok heycanliydi ama gittikce yemez oldu ve sıfıra düştü.

Evet emmedi zaten yani bugün yeni ambalajında biberon actim zaten akabinde.yeni basladik ama ilk gunlerde aslında çok heycanliydi ama gittikce yemez oldu ve sıfıra düştü.
çok sevdiği bir şey oldu mu? onu yeniden vermeyi deneyebilirsiniz. tatlı meyveleri daha kolay yiyorlar ama tabi yine siz bilirsiniz.

gıda ve mama reddi devam ederse doktora görünmenizde fayda var.

çok sevdiği bir şey oldu mu? onu yeniden vermeyi deneyebilirsiniz. tatlı meyveleri daha kolay yiyorlar ama tabi yine siz bilirsiniz.

gıda ve mama reddi devam ederse doktora görünmenizde fayda var.
Teşekkür ediyorum ilginize gerçekten ya hepinize ayri ayri kızlar.Bugundoktora götürdüm gerizekali devlet doktoru 15 gün önce bana "aaa değerleri çok yusek çabuk bırak vitaminleri"dedi ve bende neticede doktor diye dinledim.Ve sonuc bebegimin degerleri çok düşmüş cocuk cildiriyor resmen beslenirken uyurken.Artik kendi kendine durmuyor hep aglamakli sebepsiz çatliyor hepsi o gerizekalinin yuzunden meğerse zaten vitamin alindigi anda kan verilince degerler yuksek çıkarmış.Bir hafta ara verip kana bakilmaliymis o salakta bize denk geldi.Cocugum ne hale geldi yaaa

Arkadaşlar gercekten çok teşekkür ediyorum ilginize ve cevaplariniza çok caresiz hissetmistim.

Benim oğlum 4 aya kadr anne sütü içti sonra red yaşadım içmeyi bıraktı Bebelac kullanıyordum anne sütünden sonra mamayı da içmek istemedi, dediğiniz gibi benimki de emziğini çok seviyor , ama neler yaptım içmedi, sonraa mamayı değiştirdik Aptamil geçtim içmeye başladı çocuk benimki meğerse mamayı sevmedi sanırım siz mamayı degistirdiniz mi hiç belki sorun mamadadir benim doktorum çocuğun içtiği mama en iyi mama demişti hangisini severse artık

Siz haklı ciktiniz bugün doktora götürdüm ve doktor değerleri düşük dedi
Çok üzüldüm. Genelde dediğiniz gibi vitaminlere ara verilip bakılmalı hiç korkmayın benim oğlumda bir doktor hatası yüzünden demir eksikliği yaşamıştı bir kaç ay uğraştık ama sonra sonuç muhteşemdi dilerim sizinde öyle olur hangi değerleri düşük geldi? Bu arada siz demir ve d vitamini alıyordunuz sanırım?

Evet çok degistirdim bende biberon denedim çok az iciyor cok az.Gunde 1 çay bardagi kadar bile mama icmiyor yani nasıl aç durabiliyor çok şaşirtici