Kızlar yaridm!!Emzigi biberona nasıl takabilirim?

meme yiyo bebegim ama su falan bardakdan iciyo emzikde tutmadi diger kizimda oyleydi bir yasinda rahatlikla bardakdan iciyodu bana diyodular cocuga neden bardakdan veroyosun suyu e napim baska turlu istemiyolar emzik yerinede meme istiyolar anca
Haklısınız gercekten onlar yonlendiriyor bizi başka şans birakmiyorlarki

Evet demir yani kan degerleri düşük çıktı şimdi dişi cikti ve ocean demir ve d 3 damla aldim.Umarim bizde kısa surede toparlariz biraz içiyor şükür ve kaşık mamalarinida tatmaya başladı.Cok teşekkür ediyorum Allah c.c bağışlasın evladinizi

Oh şükürler olsun. Bu süreçte süt ve süt ürünlerini demir ilacını vermeden 2 saat önce tüketip bir de c vitaminli ben portakalın suyuyla veriyordum ilacın ağır tadınıda alıyordu. Bir de dişlerini mutlaka her seferden sonra fırçalayın Rica ederim allah sizin de evladınızı bağışlasın

Şimdi fark ettim de ocean demir takviye edici eğer sınırda olan bir düşüklük varsa bunlar işe yaramıyorlar.

Kutukarın üzerindede yazar. Benim oğlum 4 aylıkken çok bilmiş bir doktora gidiyorduk sağ olsun demire gerek yok kulanmayın dedi. 10. Ay da kan değerlerine baktırmaya götürdüm. Demir yerlerde bitmiş nerdeyse sidefer önerdi. Bir kaç ay Sonra başka bir doktora gittik ve sidefer ile olur mu yükselmez dedi ve şu dişi siyaha boyayan demir ilaçlarına başlattı. 6 ay sonunda iyileştik. O sebeple ileri seviyede bu ilaçlarla vakit kaybetmemek gerekir.

Tm canim teşekkür ederim bu bilgi için şuan 9.ayin icindeyiz kan baktirip soylediklerini dikkate alcam.Evde bikackutu var o dogerlerinden zaten