• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar yardımmmm

burcin_54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
72
0
86
37
İstanbul
kızlar ya hem isteme hem sözde ne giyilebilir evde olacak ve kuzenimle dertli dertli karalaraı bağladık :S
kuzenimin sözü :) benim değil ama yardımcı oalmadım :S
gri takım elbise çok şık kotonda baktık içine kırmızı bluz ama çok şık bişeydi nasıl olur sizce ?
çok basitmi olur:S

gri nin içine mavi ya da pembe daha hoş durur herzaman tatlım.
ama yinede siz bilirsiniz

bence takım elbiseden ziyade elbise daha hoş durur..bnde aynı durumdayım elbise giymeyi düşünüyorum.. kaydirigubbakcemile5

ya öyle canım ama moda ugruna ne kadar irenç şeyler var mağazalarda
modanın sonu nereye varacak merakla bekliyorum zaten
kafnadaki elbiseyi ya diktiricen yada mümkün değil yani

evet katılıyorum..ama biraz arastırınca güzel şeyler bulunuo yerimseniben

öyle ciddi kıyafet giymeyin elbise falan giyin şıkır şıkır dimi ne o öyle işyerine gider gibikaydirigubbakcemile2:teytey:

ben etek gömlek giymiştim takım cok resmi olur hem önceden kahve ikram falan olacagından gerilir elbise cok şık olabilir cok güsel sade elbiseler var mesela düz renk onları takıyla hareketlendirebilir

keslinlike farklı bir elbise olmalı... klasik olmuyor ve daha şık duruyor sonuçta söz olacak bu...

ben gri kapri pantolon ve karpuz kollu ceketi vardı öle bişey giydim üstündede denizci arması gibi bişey vardı hem klasik hem spor tarzıydı herkes çok beğendi öyle bişey giyilebilir. ama kapri dediğim diz kısmında değil bileklerim gözüküyordu altında da rugan babet:)

ben elbise düşünmüştüm ama yakışmıyor birde insan ne yakışıyorsa en iyi kendi bilir. deneyip üstünde bulmak lazım.

Back