Kızlar yardımmm testime bakar mısınız?

happy02

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
6
2
1
37
Merhaba kızlar, kafam çok karışık reglim bir hafta gecikti bu sabah test yaptım pozitif olduğunu düşündüm. Çünkü t kısmı koyu ana kontrol kısmı biraz silikti. Sağlık ocağında bıgün öğlen kan verdim enabızda sonuç 0 yazıyor. Doğru mu emin olamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Eklentiler

• image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 81
Kac hafta bir adet görüyorsun

Test bozuk cunki kan tahlili baz alinir. İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Rabbim

Regl döngüm 21 günde bir. Belirtiler uyunca test yapmaya karar verdim beta hcg sonucu üzdü..
3 haftada birmi adet göruyorsun sende bende 3 haftada birde

Canım e nabızda sonuç çıkmamışsa daha öyle yazıyor zaten çıktığına emin misin sonucun çünkü direk 0 yazmaz genelde ama bilemedim

Canım e nabızda sonuç çıkmamışsa daha öyle yazıyor zaten çıktığına emin misin sonucun çünkü direk 0 yazmaz genelde ama bilemedim
Aslında emin değilim, referans aralığında bişey yok, değer kısmı “0” bugün hemşire sonucun yarın çıkacağını söyledi bakayım belki gözüküyordur sistemde dedim. 0 yazınca şaşırdım.. umarım dediğin gibidir bekleyeyim o zaman. Çok tşkler

O zaman çıkmamıştır canım çünkü genelde ben doktordan sonuç alıyorum e nabızda ondan sonra gözüküyor inşallah öyledir

Test bozuk değildir inşallah evde varsa test sabah bi daha yapıp buraya ata mısınız bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…