Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğru olanı yapmışsın.. bende aynen senin gibi yapmıştım.. şuan aramız son derece iyi maşallah.. sen karşıdakine nasıl davranırsan oda sana aynen öyle davranır..
doğru olanı yapmışsın.. bende aynen senin gibi yapmıştım.. şuan aramız son derece iyi maşallah.. sen karşıdakine nasıl davranırsan oda sana aynen öyle davranır..
Allahım yaa, delirdim verilen tavsiyeleri okuyunca...
Ne fesat hemcinslerimiz var şu dünyada.
Elin boş gitmemekle çoook iyi yapmışsın canım, önyargılarının yıkılmasına da sevindim!
Şanslı gruptansın demek ki, benim gibi, ve pek çok diğer kadın gibi.:13:
Kayınvalide hep kötü olacak diye bir kural mı var!
Ben nişanlıyım ve 4 senelik bir beraberliğim var. Beraberliğimin 2. ayından itibaren de kayınvalidemle tanışıklığım var.
Aramız hep iyi olmuştur, sık sık hediyeleşiriz, saygıyı kaybetmeden de samimi olunabiliyor.
Ben her zaman sevgi dolu olmayı tercih ederim. Soğuk tarafım da vardır ama onu göstereceğim son kişilerdendir kayınvalidem. Ne olursa olsun sevdiğin adamı yetiştirmiş birine önyargılı olmamalısın...
aynen canim.. bende sinir krizi gecirdim hemen özelden mesaj atim dinlemesin diye.., yani nekadar mantiksiz ve ne bilim fesat düsünenler var yaa...,
bi ara hata bana sanki kendileri mutlu olamiyorda baskalarinda mutlulugunu etkilemek icin konusuyorlar gibi geldi.. :S ne bileyim sinir oldum resmen.. senin yorumuna katiliyorum canim.. saygi sevgi samimi oluncada oluyor.., hersey karsiliklidir.. sen nasil davranirsan karsindakide sana öyle davranir.. , saygi sevgi olduktan sonra hersey olur :)
Haklısınız kızlar saygı ve sevgi herşeyi hallediyormuş düşünün annesi bizim için şimdiden bebek eteği yeleği falan örmüş onları bile gösterdi çok hoşuma gitti :)
Haklısınız kızlar saygı ve sevgi herşeyi hallediyormuş düşünün annesi bizim için şimdiden bebek eteği yeleği falan örmüş onları bile gösterdi çok hoşuma gitti :)
gördünmü bak canim:) demekki oda seni seviyor deger veriyorki seni gelinin degilde kizin olarak görüyor, benim kayinvalidemde bana göstermisdi.. cok güzel bebek patikleri yapmis yelek yapmis cok sevindim gösterdiginde..., allah herkeze saygi sevgi cercevesinde güzel gecim güzel aile baglari, iyi bir kaynana nasip etsin insallah :)
evet canım gittim çok iyi geçti. Yemeğe geçtik hemen bana işte sürekli sevmezsen başka birşey yaparım sana falan bak söyle çekinme dedi :) baya konuştuk sende benim kızımdan farksızsın sakın dedi çekinme rahat otur burası senin de evin yabancı değilsin artık dedi çok hoşuma gitti hatta birde şal örmüş bana .birde bebek eteği falan birşeyler örmüş gösteri bunlar da çeyiziniz için sizin dedi çok güzel geçti