ben eşimle 2 yıl flört ettim eşimin babası tanışmak istediği halde ağırlığı koyup sürekli bahanelerle gitmedim ne zmanki istemeye gelecekler ondan 1 hafta önce gittim tanıştım ozaman da dediğim gibi elim boş gittim sonra nişanlandım hiçbir zaman ailem olmadan eşimin ailesinin yanına gitmedim 2 defa gittim nişanlılığım süresince oda ailemle tabiki herkesin düşüncesi farklı ama ben laşkalığı hiç sevmiyorum herzaman ağır takıldım şuanda da seviyeli ve gayet güzel aile bağlarımız var
bak herkes aynı goruste kardes senıde tebrık edıyorum ..ne kadar agır ve mesafelı olursan o kadar kıymetlı olursun....
canım benım gercekten alma ... gıcıklıgına demedım... simdi alırsın bak bak ne heveslı der... onlar oyle işin inceliğini bilmezler... hep fesatlığındadırlar
ne zaman gıdecektın aslında gıtmen de yanlıs ne ısın var...annesıyle tanısıp napacaksın... bence kendını gerı cek agır ol ...
tatlı yada yaş pasta canım
teşekkür ederim :)ya al sen tatlım almadan olur mu sonra almazsan da "bak görgüsüz ilk defa geldi evimize bir pasta bile getirmedi" der fesat birisiyse.
ama belki de çok iyi kalplidir.
sen gerekeni yap da altında kalma tatlım.
kuru pasta alabilirsin ya da ne bileyim. ben daha gitmedim erkek arkadaşımın evine yemeğe ne zamandır beraberiz ama bilemiyorum... bence almalısın ufak bir şey ben olsam alırdım
Yellowbomb bacim, sen burdakilere bakma derim.., tamam agirdan alirsan kiymetin artar ama coktan agirdan alirsan samiyet olmaz suratsiz sanarlar.., ben hep samimiydim ve aramiz süper.. kiymetimde var cok sükür..., burdakileri dinleyip hareket etme derim.. herkez ayni olacak diye birsey yok sonucta..., , herkez kalbinin sesini dinleyince dogrusunu bulacaktir yapacaktir eminim.. ama en önemliside.. konu sahibinin sevgilisinin annesi incelik yapmis ne güzel tanismak istemis pasta alip gidilmesi gerekir bence.., yani ben böyle düsünüyorum :).. yellowbombcum bence hicte kötü degil durumun.., yine gidersin görürsün annesini zamani geldiginde, hem sevinir deger verdigini görür :)
kızlar yemeğe bugün davetliydim konuyu biranda telaşla yarrdımınız için açtım hepinize çok teşekkür ederim.
Ama şöyle söylimm bu konuşmalardan sonra baya bi gergin şekilde gittim.Yaş pastamı aldım gittim ama gerçekten çok gergindim hiç de gerilmeme gerek yokmuş annesi beni gayet sıcak karşıladı hatta şal örmüş bana onu verdi. Sende benim kızımsın kendi evin gibi davran hiç çekinme rahat ol dedi. yemekte hep çorbayı böyle mi severdin ben bilemedim falan bi dahakine sevdiğin gibi yaparım dedi çok ilgiliydi .. Bence önyargılı olmamak gerekiyormuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?