kızlar yardımmm :S

bak herkes aynı goruste kardes senıde tebrık edıyorum ..ne kadar agır ve mesafelı olursan o kadar kıymetlı olursun....

buarada canım kimsenin aklıyla hareket etme bu kişilik zayıflığı olur kalbin ne diyosa içinden ne geliyorsa o şekilde davran mutluluklar iyi akşamlar canım

sağolun kızlar ben konuyu bi anda açtım birazdan gitmek zorundayım zaten kıyafeti fala abartadım kot üstüne kareli gayet spor gömlek süslü püslü gitmiyorum. Artık ne yapayım ekler alıp giderim

kızlar benimde morlaim bozluyodu hiç gitmiodum diye ama ağırdan al deyince siz rahatladım ..ilk çıkmaya başladığımızda annesinin eline öpmeye getirdi bukadar ben hiç bişey götürmedim buarada aklıma gelmedi ama iyikide götürmemişim yaa baksana arkaaşlar neler diyor e tecrübeliler sonuçta .....3 yıl oldu ogün bugün hiç gitmedim hiç görüşmedik kadınla bu iyimi sizce....

Bizim iki buçuk yıl oldu. İlk kez 1 yılı doldurduğumuz zaman tanışmıştım annesiyle fakat ilk heyecandan herhalde aklıma bir şey almak hiç gelmemişti. Onun dışında geçen şeker bayramında gitmiştim çok iyi karşıladı annesi bana hediye gömlek filan almıştı ben de bu sefer bir pasta alıp gittim. Yine geçen kurban bayraında gittim gene pastayla anneside sırf ben geliyorum diye bir sürü yaprak sarmaları, kurabiyeler börekler, tatlılar yapmış hem de bana yine güzel bir hırka ve içine gömlek almıştı. Ben çok memnunum erkek arkadaşımın ailesinden öyle çok samimi vıcık vıcık olmadık hiç bir zaman ama soğukta değiliz son derece saygılız birbirimize karşı.

bence ufak da olsa bi sey alinmali.. ayip yani. ayrica kendini saydirmak ole hediye almamakla falan olmaz bence. aksine hediye alip yuzlerine guleceksin ama hicbi dediklerini yapmicaksin. tatli dilli ve bonkor olunca gerekenleri yapmasan da kimse bi sey demior sana

ilk tanışma için pasta yada tatlı çünkü hiç tanımıyon bence ikinciye başka şey almak istersen alırsın

canım benım gercekten alma ... gıcıklıgına demedım... simdi alırsın bak bak ne heveslı der... onlar oyle işin inceliğini bilmezler... hep fesatlığındadırlar

ne alaka yaa?? nebicim tavsiye veriyorsun??.. seninkisi gicik cikti diye , herkezin müstakbel kayinvalidesi gicik olmaz zorunda degil! sinirleniyorum böyle seyler okuyunca.., ne demek degmez alma...hevesli falan sanmazlar!, nezaket gösterip önem verdigini göstermek istiyen insan alir., kesinlikle bisey almalisin cicek götürebilirsin mesala cicek herzaman iyidir.., yada pasta gibi birsey yemekten sonra cayla yimek icin...

ne zaman gıdecektın aslında gıtmen de yanlıs ne ısın var...annesıyle tanısıp napacaksın... bence kendını gerı cek agır ol ...

sen nebicim tavsiyeler veriyorsun yaaa??? ?? allahim yarabbim yaa sinir kirzi gecirtin bana resmen? ne demek ne isin var , ne demek taninsip napicaksin., sen nasil evlendin cok merak ediyorum acikcasi !!!!

ya al sen tatlım almadan olur mu sonra almazsan da "bak görgüsüz ilk defa geldi evimize bir pasta bile getirmedi" der fesat birisiyse.
ama belki de çok iyi kalplidir.
sen gerekeni yap da altında kalma tatlım.
kuru pasta alabilirsin ya da ne bileyim. ben daha gitmedim erkek arkadaşımın evine yemeğe ne zamandır beraberiz ama bilemiyorum... bence almalısın ufak bir şey ben olsam alırdım

Yellowbomb bacim, sen burdakilere bakma derim.., tamam agirdan alirsan kiymetin artar ama coktan agirdan alirsan samiyet olmaz suratsiz sanarlar.., ben hep samimiydim ve aramiz süper.. kiymetimde var cok sükür ..., burdakileri dinleyip hareket etme derim.. herkez ayni olacak diye birsey yok sonucta..., , herkez kalbinin sesini dinleyince dogrusunu bulacaktir yapacaktir eminim.. ama en önemliside.. konu sahibinin sevgilisinin annesi incelik yapmis ne güzel tanismak istemis pasta alip gidilmesi gerekir bence.., yani ben böyle düsünüyorum :).. yellowbombcum bence hicte kötü degil durumun.., yine gidersin görürsün annesini zamani geldiginde, hem sevinir deger verdigini görür :)

teşekkür ederim :)

evet bence de nezaket her zaman iyiymiş

kızlar yemeğe bugün davetliydim konuyu biranda telaşla yarrdımınız için açtım hepinize çok teşekkür ederim.
Ama şöyle söylimm bu konuşmalardan sonra baya bi gergin şekilde gittim.Yaş pastamı aldım gittim ama gerçekten çok gergindim hiç de gerilmeme gerek yokmuş annesi beni gayet sıcak karşıladı hatta şal örmüş bana onu verdi. Sende benim kızımsın kendi evin gibi davran hiç çekinme rahat ol dedi. yemekte hep çorbayı böyle mi severdin ben bilemedim falan bi dahakine sevdiğin gibi yaparım dedi çok ilgiliydi .. Bence önyargılı olmamak gerekiyormuş :)))

Allahım yaa, delirdim verilen tavsiyeleri okuyunca...
Ne fesat hemcinslerimiz var şu dünyada.

Elin boş gitmemekle çoook iyi yapmışsın canım, önyargılarının yıkılmasına da sevindim!
Şanslı gruptansın demek ki, benim gibi, ve pek çok diğer kadın gibi.:13:

Kayınvalide hep kötü olacak diye bir kural mı var!
Ben nişanlıyım ve 4 senelik bir beraberliğim var. Beraberliğimin 2. ayından itibaren de kayınvalidemle tanışıklığım var.
Aramız hep iyi olmuştur, sık sık hediyeleşiriz, saygıyı kaybetmeden de samimi olunabiliyor.

Ben her zaman sevgi dolu olmayı tercih ederim. Soğuk tarafım da vardır ama onu göstereceğim son kişilerdendir kayınvalidem. Ne olursa olsun sevdiğin adamı yetiştirmiş birine önyargılı olmamalısın...

Bak ne güzel karşılanmışsın canım sen şimdi eli boş gitseydin mahcup olurdun onlara karşı. Sonuçta herkesin aile yapısı ,görgüsü, bilgisi farklıdır kimse kendinin kayınvalide adayı ile karşılaştırmasın. İnsanlarda ön yargı oluyor sonra. Zaten burda yazılanları okuyunca insan gerek kayınvalide gerekse eş ve erkek arkadaş bakımıdan ömür boyu yalnız kalmayı tercih eder bir ilişkiye başlamaya çekinir. Sonuçta kimse bir değil gerçekten iyi insanlarda var bu dünyada.

aynen canim bak ben sana demistim.. herkezin kayinvalidesi bir degil..., gercekten iyi kalpli kendi kizlari gibi davrananlar sevenlerde var.. bu konuda ikimizde sansliyiz sanirim.., önyargililik iyi birsey degil.. yok gitme yok alma gerek yok falan ne bilim bana mantikli gelmemisti zaten.. , gözün aydin canim iyi anlastigina sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…