kızlar yardımmm :S

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
116
Antalya
Erkek arkadaşımın annesi yemeğe çağırdı eli boş gidilmez ama ne alacağım bilemedimmm .

kapalıysa bir başörtü alabilirsin
eğer ufak birşey istersende
kurupasta götürebilirsin boş gitmemek babındaa

ya doğruu diyorsun değmez belki ama şimdi boş boş gitsem de ayıp olur gibime geliyo tatlı mı alınır ne biliim pasta mı yoksa bayana özel hediye mi

canım benım gercekten alma ... gıcıklıgına demedım... simdi alırsın bak bak ne heveslı der... onlar oyle işin inceliğini bilmezler... hep fesatlığındadırlar

canım benım gercekten alma ... gıcıklıgına demedım... simdi alırsın bak bak ne heveslı der... onlar oyle işin inceliğini bilmezler... hep fesatlığındadırlar

gerçekten mi erkek arkadaşım hep annem iyidir saf kalplidir falan der korktum şimdi gerçekten ne hevesli diye düşünmesini de istemem

kim kötü deyip yargılar ki... biz kızlar olsak hemen annemızde olsa acık acık soylerız ama erkekler bılmıyorum saflıklarından mı gormek ıstemedıklerınden mı annelerı babaları hep ıyıdır.Agzınada sıcsalar vardır bı bıldıklerı derler.... bak benı dınle 3 yıllık bı evlılıgım var..... alma cok da samımı olma gıdınce

kim kötü deyip yargılar ki... biz kızlar olsak hemen annemızde olsa acık acık soylerız ama erkekler bılmıyorum saflıklarından mı gormek ıstemedıklerınden mı annelerı babaları hep ıyıdır.Agzınada sıcsalar vardır bı bıldıklerı derler.... bak benı dınle 3 yıllık bı evlılıgım var..... alma cok da samımı olma gıdınce

haklısın canımm ben zaten istesem de samimi olamam soğuk bir havam var yanii benimle ilk tanışanlar hep aynı şeyi söyler istemesem bile hep soğuk görünümlüyüm ilk tanışmada

canım ben ilk gittiğimde kaynanam üvey sonuçta eşime elim boş olmaz diye diye kafayı yemiştim hayır bişey almayacaksın demişti bende nezaketen elim boş gidilmez düşüncesindeydim ama elim boş gittim ama içim içimi yedi şimdi 5 aylık evliyim uzakta oturuyorum şimdi her gitmeme elim boş gitmem yerimde güzeldir onların yanında ben nereye misafirliğe gitsem hep yaşpasta alırım buda benim düşüncem sana tavsiyem sen iyi olursan karşındakide iyi olur al yaş pastanı götür ilk izlenim çok önemli sen yapacağını yapta :))

bnce almalısın öyle düşünme herkes aynı değildir.ben çok iyi kayınvalideler tanıyorum.tatlı alabilirsin mesela yemekten sonra ikram eder zarten :)

ne zaman gıdecektın aslında gıtmen de yanlıs ne ısın var...annesıyle tanısıp napacaksın... bence kendını gerı cek agır ol ...

canım benım arkadasımın sevgılısının annesıde hep kahvaltıya cagırırdı kadın prenses muamelesı yapardı..gıtme derdık gıderdı..her gıttıgınde degerı bır basamak gerıledı..sımdı evlıler ve o prenses onların gozunde oldu bır cadı.. ben bırak hedıyeyeyı hıc gıtme derım..

canım benım arkadasımın sevgılısının annesıde hep kahvaltıya cagırırdı kadın prenses muamelesı yapardı..gıtme derdık gıderdı..her gıttıgınde degerı bır basamak gerıledı..sımdı evlıler ve o prenses onların gozunde oldu bır cadı.. ben bırak hedıyeyeyı hıc gıtme derım..
boyle akıllı kadınları sevıyorum ben ya... Bak tamamen dogru soyluyorsun sonuna kadar katılıyorum ....

yaa tamam gelicem demiştim şimdi kalkıp gelmiyorum demek de bana yakışmaz çocuk oyuncağı gibi kafam karıştııS:

bırseyler uydur....bı bahane bu ama o gun sevgılınle de gorusmekı ınansın

ben eşimle 2 yıl flört ettim eşimin babası tanışmak istediği halde ağırlığı koyup sürekli bahanelerle gitmedim ne zmanki istemeye gelecekler ondan 1 hafta önce gittim tanıştım ozaman da dediğim gibi elim boş gittim sonra nişanlandım hiçbir zaman ailem olmadan eşimin ailesinin yanına gitmedim 2 defa gittim nişanlılığım süresince oda ailemle tabiki herkesin düşüncesi farklı ama ben laşkalığı hiç sevmiyorum herzaman ağır takıldım şuanda da seviyeli ve gayet güzel aile bağlarımız var

neyse ben kactım ..mesai bitti bugun ...evime gidiyorum... pazar pazar da calısmaktan nefret edıyorum ..sekerım unutma sakın ama sakın gitme

Back