Kızlar yardımm

kokunhuzur10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
57
10
6
Bunu nasıl yazıcam bilmiyorum bana göre utanç verici hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım uzun zamandır aklımda kendime yediremiyorum düşünmekten çıkamıyorum işin içinden. geçmiş zaten eski sevgilimle birlikte oldum ve kan gelmedi. hatta çevremde ki insanlar yırtıldığını hissedersin dedi ama ben hissetmedim hiç bir şekilde de kan gelmedi orda beyaz bir et parçası varmış bozulmuş olsan eğer o içeride olur dışarıdaysa bozulamışsın diyenler bile oldu jinekologa gidemiyorum şuanda hemde gitmekte utanıyorum bunu nasıl anlayabilirim tekrardan söylüyorum hiç kan gelmedi

Merhaba canım utanmana gerek yok yani bence olan olmuştur kan gelmemiş olabilir , demekki zarın esnek te olmuş olabilir ondan sonra bir kaç kez daha ilişkiye girme gibi bir eylemde bulundun mu ? o zaman da yırtılabilir ama yırtılmadıysa büyük bi ihtimal zarın esnektir.

Merhaba canım utanmana gerek yok yani bence olan olmuştur kan gelmemiş olabilir , demekki zarın esnek te olmuş olabilir ondan sonra bir kaç kez daha ilişkiye girme gibi bir eylemde bulundun mu ? o zaman da yırtılabilir ama yırtılmadıysa büyük bi ihtimal zarın esnektir.
Evet bi kaç defa oldu ama yırtılmadı yani hissetmedim öyle birşey kanda gelmedi

Back