A arzunuzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2017 18 9 86 30 23 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi arzunuzz #1 sorun yok Son düzenleme: 19 Ekim 2022
Anti Depresan ☁ ATATÜRK ☁ Pro Üye Anneler Kulübü 23 Temmuz 2014 5.359 17.587 498 23 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi arzunuzz #2 Bizim aileler 18 saatlik mesafedeler geldiler istediler söz nişan bir arada yaptık..Bu biraz ailenizin bakisina bağlı bir durum.
Bizim aileler 18 saatlik mesafedeler geldiler istediler söz nişan bir arada yaptık..Bu biraz ailenizin bakisina bağlı bir durum.
A arzunuzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2017 18 9 86 30 23 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi arzunuzz #3 Anti Depresan .!.: Bizim aileler 18 saatlik mesafedeler geldiler istediler söz nişan bir arada yaptık..Bu biraz ailenizin bakisina bağlı bir durum. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle ailelerin tutumu cok önemli. Bakalım ne olacak gercekten tedirgin oluyorum bazen. Cunku gercekten sevdigim ve sevildigim bir iliski yasiyorum sorunsuz olsun istiyorum hersey.. Cevabin icin tesekkur ederim..
Anti Depresan .!.: Bizim aileler 18 saatlik mesafedeler geldiler istediler söz nişan bir arada yaptık..Bu biraz ailenizin bakisina bağlı bir durum. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle ailelerin tutumu cok önemli. Bakalım ne olacak gercekten tedirgin oluyorum bazen. Cunku gercekten sevdigim ve sevildigim bir iliski yasiyorum sorunsuz olsun istiyorum hersey.. Cevabin icin tesekkur ederim..