Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Yardımm!! Saçlarımı Kaybeder miyim???

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0
0
Diğer
Selamlar..

Kızlar liseden bu yana saçlarımı boyatıyorum.
Sarıyla açılışı yapıp ardından kızılla devam etmiştim.
Son 4 senedir siyah kullanıyorum ve artık çok sıkıldım bu renkten kahverengi tonlarına dönmek istiyorum.
Saçlarım kalçalarımı geçior, çok dikkat ediyorum saçlarıma zarar gelmesin diye.
Bugün kuaförüme gittim saçlarımı açtırmak için oda bana bi deneyelim bakalım açılır mı rengi önce kusturucaz dedi fakat bi anda tedirgin oldum kuaförüm mesleğinin en iilerinden olmasına rağmen..

Sorum şu bugüne dek renk geçişlerinde hep akmasını bekledim ki ztn koyudan açığa hiç dönmedim hep açıktan koyuya oldu renk değişimim, sizce saçlarım siyahtan açığa dönerken bi zarar görür mü?? Kuaförüme güvenmeli miyim?? :uhm:

Yıpranma olur cnm ya eyvahedigeldismile Ama kullanacağı açıcıyıda sormak lazım bazıları zarar vermiyor bilmiyorumkismile

bence de güvenme. saçların o kadar uzun olduğuna göre uçları illaki yıpranmıştır bir parça. açıcı uygulandıktan sonra yarısını kestirmek zorunda kalırsın sööliyim. benim öyle oldu çünkü kopuyor saçlar...

15 günde bir uçlarındna aldırırım ki bakımda uyguluyorum saçlarımda yıpranma belirtisi yok ancak sölediğin gibi olursa yaptırmam o kadar emek harca uzasınlar die herkes imrenerek baksın çoğuda hadi canım kaynakdır kesin desin şimdi yarısı gitsin, bi kaç sene boyatmam akmasını beklerim daha ii en azından saçım yalnızca boya etkisinde derim, çok teşekkürler ilginiz için..

canım yazık etmiş olursun, bnm ablamın da syhtı şu zamana kadr hep bu aralar açmya kalktı kuaförde kusturdu boyattı kndi oryal sürdü ama sadece dipleri acıldı ve turunculuktan bi türlü kurtulamıyor onunda saçları senin gibi kalçalarındaydı ve kırıksız dümdüz saçları vardı şimdi o kadar yıprandı ki keçe gibi görünüyor kestirmek zorunda kaldı şmdi sırtında ama kısaldı baya. ve renk olarak da gerçektn kötü.
benm sana tavsiyem beyaz sabunla yıkayarak boyayı brz da olsa akıtmayı deneyeblrsn aynı zamanda boyama bi süre iyice kendi rengin de gelsn daha sonra boyayablrsn en azından açıcıyı fzla uygulamak zornda kalmazsın.
tek kuaförle sakın kısıtlama kendini bkaç iyi kuaföre daha sor en azından en mantıklı çözümü bulursun
ama ltfn dkkatli ol sçların çk gzlmş dediğine göre bu saçlarını aryck duruma glmeni istemem .

canım benim de saçlarım çok uzun çok çok koyu bir kahveydi siyaha yakın boyayı kusturup bakıra döndüm.hiç bir yıpranma olmadı hem öyle organik açıcı falan da değildi.eğer saçında yıpranma yoksa kahveye dönüşlerde olan kusturma saça hiçbir zarar vermiyor.sarıya dönmeyeceksin ki korkasın.merak etme hem saçında sağlıklıymış.kuaförüne güven yapamıycak olsa yaparım demezdi bence.olmıycak iş değil çünkü.evde yapsan bilemem ama kuaförler okadar amatör değil:)

kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için, hala kararsızım bugün en az kuaförüm kadar tecrübeli olan 2 kuaföre daha danıştım hiçbişi olmaz yalnızca kusturacaksın röfle olmayacak korkma diolar ama hala endişeliyim:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…