Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım vvar sizin fikirlerinizi almadan yapamadım

nilyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
12
0
36
Tekirdağ
Ben istikbal prestij yemek odası aldım oturma gurubu olarakta etna fakat renk olarak yine istikbalin grande modelinin kahvesi yanı kolları beyaz deri oturma kısmı kahve bana tül perde ve boya hakkında yardımcı olur musunuz lütfen sizin fikirlerinize ihtiycaım var siz tecrübelisiniz.Bu ilk mesajım olduğu için resim ekleyemiyorum sanırım.Şimdiden teşekkürler...

Ben istikbal prestij yemek odası aldım oturma gurubu olarakta etna fakat renk olarak yine istikbalin grande modelinin kahvesi yanı kolları beyaz deri oturma kısmı kahve bana tül perde ve boya hakkında yardımcı olur musunuz lütfen sizin fikirlerinize ihtiycaım var siz tecrübelisiniz.Bu ilk mesajım olduğu için resim ekleyemiyorum sanırım.Şimdiden teşekkürler...

hoşgeldin arkadaşım Ç:))
bnce duvarlara krem rengii perdelerse kahve ve krem olabılır :))

perdenin kanatlarını mobilya renginden al çok güzel oluyor o zaman.. tülünün içindede o kanat renginden ara ara olsun hafif hafif ..boyaya gelincede bej rengi veya şampanya rengi beje yakın olandan bütün mobilyalara uyum sağlıyor:34:

Kızlar çooook teşekkür ederim.Mobilyalar beyaz ve kahve olacağı için tüller krem nasıl olur diye kafam çok karışıktı hafta sonu tüllere bakmaya gidiyoruz dediğiniz gibi kahve ve krem oalnlar bakayım ozamn teşşekürler.Farklı fikirleri olan arkadaşlar sizlerden de yorum bekliyorum...:9:

ben de aynı dertten muzdaribim. Hala arkadaşlardan yardım bekliyorum. ben de kahve perde ve krem tül düşünüyorum. perdelere bakınca beni de bilgilendirirsen sevinirim.

tabiki bilgilerndiririm birkaçyerden fiyat alamyı düşünüyorum çünkü fiyatalr çok oynuyormuş birde ip perdeler çok çabuk kopuyormuş oyüzden ip perde düşünmüyorum ben seninde beyaz ve kahve mi mobilyaların :2::2:

eğer ev kendinizinse perdeyi kalitelisinden yaptır illa markalı olcak diye bişey yok ama bildiğin tanıdığın bir perdeci olsun.ben oturma odasında ütü istemeyen tüllerden kullanıyorum hem çok şık hem çok kullanışlı onların krem olanından uzun yaptır kenarlarına kanatlarıda kahve yaptır çok asil duruyor kahve fon.şimdiden hayırlı olsun

Nilyeşil merhaba,

Kahverenginin ağırlıkta olduğu bir salon çok iç karartıcı olabilir,bana kalırsa kahverengiyi en güzel dengeleyen mavi rengi seçebilirsin. Mavi yaşanılan ortama pozitif enerji verir, mesela duvarlar mavi, perdeler de krem rengi olabilir...ya da tam tersi..

Hatta birkaç mavi ve beyaz aksesuar kullanırsan -mesela yemek masası üzerine güzel mavi bir çanak- kahverenginin olumsuz etkisini epey kırarsın gibime geliyor..

Ya da mavi yerine turkuaz da kullanabilirsin,çok şık durur.

Yemek odası bulamadım ama fikir olsun diye, mavi-beyaz-kahverenginin nasıl durduğuna dair bir örnek göstermek istedim, aşağıda bulabilirsin.

Yeni eşyaların iyi günlerde olsun canım,ağız tadıyla kullanın..

Eklentiler

• $kallisto_kahve_imaj070265-2.webp
    $kallisto_kahve_imaj070265-2.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $ca011f.webp
    $ca011f.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 87
tabiki bilgilerndiririm birkaçyerden fiyat alamyı düşünüyorum çünkü fiyatalr çok oynuyormuş birde ip perdeler çok çabuk kopuyormuş oyüzden ip perde düşünmüyorum ben seninde beyaz ve kahve mi mobilyaların :2::2:

Benimkiler krem ve kahve canım. modeller konusunda ne diyecekler bakalım sana. merak ettim.

Geztapo malesef kendi evimiz olmayacak kira o yzüden ucuz olanlarından düşünüyorum çok para vermek istemiyorum dediğin gibi uzun alıcam herhalde, katlamalı olanlar daha pahalı oluyormuş çünkü ama herkez krem diyor buna sevindim artık beyaz düşünmüyorum en azından bu netleşti :)teşekkürler:71:

Symrne, güzel dileğin için çok teşekküer ederim.Mavi Turkuaz kısmı hiç aklıma gelmemişti açıkçası canım.
Kızlar süpersiniz siz yaaa dekorasyon konusunda uzman olmuşsunuz.:nazar:

Symrne, güzel dileğin için çok teşekküer ederim.Mavi Turkuaz kısmı hiç aklıma gelmemişti açıkçası canım.
Kızlar süpersiniz siz yaaa dekorasyon konusunda uzman olmuşsunuz.:nazar:

Her ay en az 3 dekorasyon dergisi okuduğum için,biraz bilgilendim renkler konusunda :69::69:

ben de aynı dertten muzdaribim. Hala arkadaşlardan yardım bekliyorum. ben de kahve perde ve krem tül düşünüyorum. perdelere bakınca beni de bilgilendirirsen sevinirim.

Canım sana hafta sonu gidecem demiştim ama ben yeni gidebildim perde bakmaya bende kahve krem alıcaktım ama turkuazlı kahveli bir perde de aklıma takılmıştı sonra krem tül aldım turkuazlı kahveli de kanat yaptırdım.Ama pahalı olduğu için katlamalı yaptırmadım.

Back
X