Gelinlik Modelleri kızlar yardımınıza ihtiycım var:)

bence 2. model ile düğünde çok zorlanırsın, işin bu boyutunu da düşün derim. benim küçük bir eteğim vardı, insanları öperken etek açıktı, sonrasında terzinin birit yaptığı yerler sayesinde eteği topladık ve biritledik. ama gene bastılar ve etek yine açıldı. ben çok gıcık olmuştum düğünde ve inan herkes eteğine basıyor, en çok da damat :)

1. ve 6. modeller birbirine çok benziyor, benim 1. model ile ilgili tek çekincem üst kısmın uzun olması, kalça kısmında modelde durduğu gibi durmuyor, uzun insanlar olmadığımız için:)

kararını verdiğinde bize de açıkla lütfen:)

1. kesinlikle:3:

Son düzenleme:
Zevkliizi aynıymış:) 1-2 ve5 benim arşivde de vardı.5 i çok beğeniyorum.Hatta 5 in diğer görsellerinide ekliyim süperrr...
$716vestidosdenovia2011f.jpg

$716vestidosdenovia2011f888888.jpg

Son düzenleme:
İlk defa bir gelinliği bütün haliyle çok beğendim..Genelde ya üstünü ya altını beğenirim ama 6.model için bu geçerli olmadı. =)
Çok güzel bir gelinlik..Fazla değil ama biraz daha kabarık olursa çok hoş olur.
Sanırım nişanlınız da onu beğenmiş.
Hangi modeli seçerseniz seçin huzurla giymek nasip olsun.
Ama 6 olsun o model. :9:

bana sorarsan 1, 2 ve 6 yı beğendim ilk bakıştaa:)) ama en çok 1 "i gözüme kestirdim daha masum ve kuğu edasında=)) bu arada zevkin sade ve şık çok hoşş;PP

birinci model çok hoş:):) ama biraz daha kabarık olabilir.sönük etek sewmiyrm ben.gelin dediğin uçuş uçuş prenses gibi olmalı :)

bende 1.yi beğendim :)

benimde düğünüm mayısta 1. gelinliği kaydettim bende bilgisayarıma, aslında taşlı bir model istiyorum ben pırıl pırıl parlamak istiyorum ama çook hoşuma gitti

Back