- Konu Sahibi semisburak
en güzel 1 bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. modeli yani fantasticayi denedim ben pronoviasa gidip. cogu kisi uzun ve ince olmak lazim demis ama benim boy 1.65 bana guzel oldu. tam tersi ince uzun bir arkadasim denedi cok gostermedi modeli zayif oldugu icin.
modelleri denemeden hic belli olmuyor kime yakisacagi, eger pronoviastan almayip baska yerde diktirmeyi dusunuyorsan mutlaka gidip dene canim benden tavsiye.
1 ve 2 benim de favorim bu arada :))
modellerin çoğu kalçaya kadar inen iddialı modeller, ben de bunlardan denemiştim ama açıkçası bende güzel durmamıştı..en çok beğendiğim model en alt sağdaki model..umarım içinize sinen bir gelinlik bulur ve çok güzel bir gece geçirirsiniz.
canım bence model seçimini pronoviastan belirleyebilirsin ben oraya gittim çok güzel gelinlikler var ama pahalı eğer dikişine güvendiğin terzi varsa dikilebilir.bir de sana önerim pronoviasın kendi sitesinden daha çok gelinlik modeli görebilirsin galamur serisinden ben 2 tane beğendim hani aklında olsun