Gelinlik Modelleri kızlar yardımınıza ihtiycım var:)

2. modeli yani fantasticayi denedim ben pronoviasa gidip. cogu kisi uzun ve ince olmak lazim demis ama benim boy 1.65 bana guzel oldu. tam tersi ince uzun bir arkadasim denedi cok gostermedi modeli zayif oldugu icin.
modelleri denemeden hic belli olmuyor kime yakisacagi, eger pronoviastan almayip baska yerde diktirmeyi dusunuyorsan mutlaka gidip dene canim benden tavsiye.

1 ve 2 benim de favorim bu arada :))

modellerin çoğu kalçaya kadar inen iddialı modeller, ben de bunlardan denemiştim ama açıkçası bende güzel durmamıştı..en çok beğendiğim model en alt sağdaki model..umarım içinize sinen bir gelinlik bulur ve çok güzel bir gece geçirirsiniz.

ben 1 veya 6 derim. straplez gelinlik çok klişeleşti artık.
5. de başta güzel gibi gelmişti ama sonra bir perdeleşti gözümde. ısınamadım.

Son düzenleme:
2. modeli yani fantasticayi denedim ben pronoviasa gidip. cogu kisi uzun ve ince olmak lazim demis ama benim boy 1.65 bana guzel oldu. tam tersi ince uzun bir arkadasim denedi cok gostermedi modeli zayif oldugu icin.
modelleri denemeden hic belli olmuyor kime yakisacagi, eger pronoviastan almayip baska yerde diktirmeyi dusunuyorsan mutlaka gidip dene canim benden tavsiye.

1 ve 2 benim de favorim bu arada :))

benim boyumda 1.65 canım ve bende öyle düşünüyordum acaba boydan kaybedermiyim diye ama denicem bu modeli teşekkür ederm...

modellerin çoğu kalçaya kadar inen iddialı modeller, ben de bunlardan denemiştim ama açıkçası bende güzel durmamıştı..en çok beğendiğim model en alt sağdaki model..umarım içinize sinen bir gelinlik bulur ve çok güzel bir gece geçirirsiniz.

nişanlımda bu modeli beğendi ama ben karasızım yaa ayrıca çok teşekkür ederim allah herkez in gönlüne göre versin:17:

canım bence model seçimini pronoviastan belirleyebilirsin ben oraya gittim çok güzel gelinlikler var ama pahalı eğer dikişine güvendiğin terzi varsa dikilebilir.bir de sana önerim pronoviasın kendi sitesinden daha çok gelinlik modeli görebilirsin galamur serisinden ben 2 tane beğendim hani aklında olsun

teşekkür ederim canım bakıcam oraya da merak ettim:16:

bence 1ve 2 numara dar kesim gelinlikler çok güzel duruyor harika oluyor ben öyle almadım pişman oldum içimde kaldı resmen nişanda alacaktım kayınvalidem beni rezil etti aptalca konuşmalar yaptı satıcı bayana bir daha gidemedim oraya tek omuz ve denizkızı modeli süper yakışır uzun gösterir seni

kızlar herkeze ayrı ayrı tesekkür ederim...
ama benim kafam çok karıştı:26: bu gidişle karısık birsey olucak 1.modeli sade diye cok sewiyorum sonra diyorum yasım daha küçük söyle abartı birsey yaptır diyorum 4.modele bakıyorum o zamnada nişanlım 6.modeli sevdi yani arkadaşlarım 2 kesinlikle diyo :9:birde moda evindeki modellere bakarsam:23:şimdiden sagolun kızlar..

bence 2. model ile düğünde çok zorlanırsın, işin bu boyutunu da düşün derim. benim küçük bir eteğim vardı, insanları öperken etek açıktı, sonrasında terzinin birit yaptığı yerler sayesinde eteği topladık ve biritledik. ama gene bastılar ve etek yine açıldı. ben çok gıcık olmuştum düğünde ve inan herkes eteğine basıyor, en çok da damat :)

1. ve 6. modeller birbirine çok benziyor, benim 1. model ile ilgili tek çekincem üst kısmın uzun olması, kalça kısmında modelde durduğu gibi durmuyor, uzun insanlar olmadığımız için:)

kararını verdiğinde bize de açıkla lütfen:)

Son düzenleme:
Back