Söz Kesimi Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var :/

Milkshake007

Bi vurucan agzına
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
805
13
98
Merhaba kızlar . Benım bu ayın 13'unde sozum var . yanı soylekı aıle buyuklerıyle benı ıstemeye gelıcekler ve o gun yuzzuklerımız takılıcak . Hazırandada nişan yapmayı dusunuyoruz . Siteyı takıp edıyorum herkes söz hedıyesınden bahsedıyor acıkcası ben sozde bırseyler dagıtmayı dusunmuyordum cunku sadece aıle buyuklerı olucak ve ne benım nede karsı tarafın adetlerınde soz mendılı dıye bısey yok . Ben konuklara hatıra ıcın yapacagım seylerı nişanda dagıtmayı dusunuyordum . Siz ne dersınız bu konuda ?

- Bu arada heyecanımı sızınle paylastıgım ıcın cok mutluyum hafta sonu alısverıse cıkıcaz yuzzukler alınıcak bende kendıme sozde gıyecek bı elbıse alıcam . Bi aksılık cıkmazsa butun resımlerı sızınle paylasırım :))

Biz söz nişan beraber yaptığımız için nişanda vermiştik gelenlerin hediyesini. Bence sözde bişey yapmanıza gerek yok nasılsa nişan yapacaksınız. Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin bu arada:)

Bizde oyle dusunduk zaten kalabalık bı soz olmıcak ama sozdede bıseyler dagıtanları duyunca kafam karıstı acıkcası . Cok tesekkur ederım Allah hepımızın mutlulugunu daım etsın :)

hafta sonu alışveriş nasıl geçti haberlerini bekliyoruz:)) bu arada allah tamamına erdirsin işallah

Hafta sonu alısverısı cok guzeldı :))) Annem ben sevgılım sevgılımın ablası ve annesı hep beraber cıktık alısverıse :) Söz tepsımı suslemek ıcın kumaslar boncuklar aldım bırde kapı susu yapıcam onun ıcın malzemeler aldım :) Söz ıcın nar çiceği dantal desenli bir elbise aldım :) Vee tabıkı yuzzuklerımızı aldık ama yuzzuklerı sevgılımın annesı goturdugu ıcın fotografları sonra koymak zorundayım kısmetse bu cumartesı sozumuz var fotografları paylasırım :)) Bu arada cok tesekkur ederım darısı olmayan herkesın basına :)

Bizim yüzükler bende kalmıştı çok sevdim ben yüzüklerimizi gözüm gibi saklamıştım ya bide hergün çıkarıp takıyodum

Bizim yüzükler bende kalmıştı çok sevdim ben yüzüklerimizi gözüm gibi saklamıştım ya bide hergün çıkarıp takıyodum

ahhh ahh bende kalsaydı bende hergun takardımda :) Sımdılık sevgılımın evlenme teklıfı ederken taktıgı tektasla ıdare edıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…