• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var :/

Milkshake007

Bi vurucan agzına
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
805
13
98
Merhaba kızlar . Benım bu ayın 13'unde sozum var . yanı soylekı aıle buyuklerıyle benı ıstemeye gelıcekler ve o gun yuzzuklerımız takılıcak . Hazırandada nişan yapmayı dusunuyoruz . Siteyı takıp edıyorum herkes söz hedıyesınden bahsedıyor acıkcası ben sozde bırseyler dagıtmayı dusunmuyordum cunku sadece aıle buyuklerı olucak ve ne benım nede karsı tarafın adetlerınde soz mendılı dıye bısey yok . Ben konuklara hatıra ıcın yapacagım seylerı nişanda dagıtmayı dusunuyordum . Siz ne dersınız bu konuda ?

- Bu arada heyecanımı sızınle paylastıgım ıcın cok mutluyum hafta sonu alısverıse cıkıcaz yuzzukler alınıcak bende kendıme sozde gıyecek bı elbıse alıcam . Bi aksılık cıkmazsa butun resımlerı sızınle paylasırım :))

Biz söz nişan beraber yaptığımız için nişanda vermiştik gelenlerin hediyesini. Bence sözde bişey yapmanıza gerek yok nasılsa nişan yapacaksınız. Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin bu arada:)

Biz söz nişan beraber yaptığımız için nişanda vermiştik gelenlerin hediyesini. Bence sözde bişey yapmanıza gerek yok nasılsa nişan yapacaksınız. Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin bu arada:)

Bizde oyle dusunduk zaten kalabalık bı soz olmıcak ama sozdede bıseyler dagıtanları duyunca kafam karıstı acıkcası . Cok tesekkur ederım Allah hepımızın mutlulugunu daım etsın :)

hafta sonu alışveriş nasıl geçti haberlerini bekliyoruz:)) bu arada allah tamamına erdirsin işallah :34:

Hafta sonu alısverısı cok guzeldı :))) Annem ben sevgılım sevgılımın ablası ve annesı hep beraber cıktık alısverıse :) Söz tepsımı suslemek ıcın kumaslar boncuklar aldım bırde kapı susu yapıcam onun ıcın malzemeler aldım :) Söz ıcın nar çiceği dantal desenli bir elbise aldım :) Vee tabıkı yuzzuklerımızı aldık ama yuzzuklerı sevgılımın annesı goturdugu ıcın fotografları sonra koymak zorundayım :( kısmetse bu cumartesı sozumuz var fotografları paylasırım :)) Bu arada cok tesekkur ederım darısı olmayan herkesın basına :)

Hafta sonu alısverısı cok guzeldı :))) Annem ben sevgılım sevgılımın ablası ve annesı hep beraber cıktık alısverıse :) Söz tepsımı suslemek ıcın kumaslar boncuklar aldım bırde kapı susu yapıcam onun ıcın malzemeler aldım :) Söz ıcın nar çiceği dantal desenli bir elbise aldım :) Vee tabıkı yuzzuklerımızı aldık ama yuzzuklerı sevgılımın annesı goturdugu ıcın fotografları sonra koymak zorundayım :( kısmetse bu cumartesı sozumuz var fotografları paylasırım :)) Bu arada cok tesekkur ederım darısı olmayan herkesın basına :)
Bizim yüzükler bende kalmıştı çok sevdim ben yüzüklerimizi gözüm gibi saklamıştım ya bide hergün çıkarıp takıyodum:1:

Bizim yüzükler bende kalmıştı çok sevdim ben yüzüklerimizi gözüm gibi saklamıştım ya bide hergün çıkarıp takıyodum:1:

ahhh ahh bende kalsaydı bende hergun takardımda :) Sımdılık sevgılımın evlenme teklıfı ederken taktıgı tektasla ıdare edıyorum :))

Back