Merhaba kızlar, 27 yaşındayım, uzun süredir yürüttüğüm ve mutlu da olduğum bir ilişkim var. Yavaş yavaş evlilik düşünmeye başladık fakat büyük bir sorunum var, cinsel olarak karşı tarafa hiçbir şey hissetmiyorum. Çok afedersiniz öpüşme, sevişme vs sırasında hiçbir şey. Bu nedenle sık sık kavga eder olduk, ondan tiksinmiyorum kesinlikle sadece durup dururken aradan 3 ay da geçse başlatan taraf hiç ben olmuyorum. O bana yaklaşmadığı sürece benim aklıma bile gelmiyor. Yaklaştığında da belli bir zevk alabiliyorum sadece kafam çok dağınık olduğu için. O esnada hep başka şeyler düşünüyorum asla odaklanamıyorum. Ilişkimi bu yüzden direkt bitirmek istemiyorum çünkü çok zorlu bir dönemden geçtim birkaç yıldır, onu henüz tanımadığım dönemlerden bu yana çok şey yaşadım psikolojik olarak. Yani o yokken de son birkaç senedir aseksüel gibiydim aslında fakat o hayatıma girdiğinde bu değişir sanmıştım değişmedi. Fakat normalde aseksüel değildim ona eminim. Onu kaybetsem de bu devam edecek biliyorum, o yüzden terapiye başladım ama yavaş yavaş yol alıyoruz. Ben de hayatımı düzene koymaya başladım. Ama yıllar boyu ara verip yapmadığın bir şeyin alışkanlığı tak diye gelmiyor tabi. Biraz destek almak istiyorum ne bileyim ilaç olarak yani, zararsız ama etkili bir şey. Bildiğiniz, kullandığınız ve memnun kaldığınız bu yöndeki isteğimi arttıracak ilaç önerileriniz var mı? İnternette damla mamla bir sürü şey gördüm denedim de ama hiçbiri fayda etmiyor. Zaten artık mümkünse ilaç tarzında bir şey istiyorum takviye gıda gibi değil. Tabi ki her türlü doktoruma sorup öyle kullanırım ama size de sormak istedim. Sırf bunun için de doktora gideceğim yakında yani ama sizden de bir fikir alayım var mı şöyle çok kuvvetli gerçekten insanı uçana kaçana atlatacak bir ilaç