Bilemiyorum işte onu peki sevgilisi vardıysa eğer hiç kabul etmeseydi keşke çok tuhaf hissediyorumSevgilisi olabilir mi? :)
Çok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettimSizi tanımayan biri için niçin psikolojin bozuluyor belkide konuştuğu biri var veya sevgisi o yüzden çıkardı takipten
Çok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettim
Dostane bir şekilde kabul etmiştir, sevgilisi görünce rahatsız olmuşturBilemiyorum işte onu peki sevgilisi vardıysa eğer hiç kabul etmeseydi keşke çok tuhaf hissediyorum
Sevgilisi olan her erkek sevgilisine sadık değil ki. Sonradan kız arkadaşı farketmiş olacak ki çıkarttırmış. Aksi bi durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Takmayın kafanıza önünüze bakınÇok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettim
Ben projelerimle ilgili hep paylaşım yapıyorum profil resmim ve bir fotoğrafımdan başka resmim yok resimlerimde hesabım herkese açık projelerim görülsün diye siyasi paylaşım yapmıyorumNasıl paylaşımlar yapıyorsunuz instagram üzerinden? Belki kafa dengi olmadığınızı fark etmiştir. Veya siyasi bir paylaşım yaptıysanız tepki olarak yapmıştır.
Çok sağolun ben hayatta bir erkeğe kolay kolay istek atmam beğendiğim için attım oda böyle bir şey yapınca acaba kötü bir şeymi yaptım diye düşünüyorum sabahtandırSevgilisi olan her erkek sevgilisine sadık değil ki. Sonradan kız arkadaşı farketmiş olacak ki çıkarttırmış. Aksi bi durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Takmayın kafanıza önünüze bakın
Ben projelerimle ilgili hep paylaşım yapıyorum profil resmim ve bir fotoğrafımdan başka resmim yok resimlerimde hesabım herkese açık projelerim görülsün diye siyasi paylaşım yapmıyorum
Anladım. Bence çok üstünde durmayın. Sizinle bir ilgisi yok bence. Bence sevgilisi fark edip olay çıkardı, başka bir açıklama gelmiyor aklıma.
Kötü bir şey yapmamışsınız. Karşı taraf kabul ederek kötülük yapmış. Ama reddetseydi de kendinizi kötü hissedecektiniz eminim. Ortada yaşanmışlık hiç bir mesele yok o yüzden hüsnükuruntu yapmayın.Çok sağolun ben hayatta bir erkeğe kolay kolay istek atmam beğendiğim için attım oda böyle bir şey yapınca acaba kötü bir şeymi yaptım diye düşünüyorum sabahtandır
Aynen öyle ama ilk defa başıma gelince bir kötü hissettim ondanBen de takip isteği gelince önce kabul edip inceliyorum bi yerlerden tanıyor muyum diye sonra geri çıkarıyorum. Çok anlam yüklemeyin. Belki hayatında biri vardır.
Aynen öyle ama ilk defa başıma gelince bir kötü hissettim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?