• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Hiç kötü hissetmeyin. Cesaret etmişsiniz adım atmışsınız, hep erkekler ilk adımı atacak diye bir şey yok. Eşimi de ben eklemiştim ilk önce. Kabul edecek mi etmeyecek mi diye heyecan yapmıştım baya. Etmeseydi önüme bakardım. Kötü hissedecek hiçbir durum yok ortada.
Bu güzel sözlerinizle içime su serptiniz çok çok sağolun

Deli de olabilir.
Ben sahsen meslektasimi takipten cikarmam asla. Gun gelir lazim olur diye. Ille sevgili olmama gerek yok sonucta aynen dediginiz gibi yuz yuze bakilacak bir durum olusabilir.

Deli de olabilir.
Ben sahsen meslektasimi takipten cikarmam asla. Gun gelir lazim olur diye. Ille sevgili olmama gerek yok sonucta aynen dediginiz gibi yuz yuze bakilacak bir durum olusabilir.
Aynen işte o kafamı kurcalıyor neden çıkardı belkide kızların dediği gibi sevgilisi sorun çıkarmıştır ama diyebilirdi bu benim meslektaşım diye sonuçta yarın yada başka bir gün bir yerde iş niyetiyle karşılaşabiliriz işte bu bana çok tuhaf geldi birde gerçekten profilim bir bayanı rahatsız edecek kadar uygunsuz değil birde koskoca 3 gün geçtikten sonra sildi belki daha başka şeyler bekliyordu benden ama artık kafamı yormaycam yaşandı ve bitti

Back