Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..:(

mutlumelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.741
En iyi cevaplar
1
3.174
133
Arkadaşlar benim 40 yaşında bir ablam var ses kısıklığı ve öksürükle başlayan bir sürecin sonunda bogazında bir kitle olduğu ve kanserli olduğu anlaşıldı..Ve işin kötü yanı doktorlar ameliyata yanaşmıyor ses tellerin gidebilir diye Bu konu başına gelip başarılı ameliyat olan var mı çevrenizde ve önerebileceğiniz bir doktor? Ablam eskişehirde..Ben istanbul..yakın illerde olabilir..Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden eminim şimdiden çok teşekkür ederim..Herkese sağlıklı bir hayat dilerim

Malesef bir bilgim yok. Geçmişler olsun. Allah acil şifalar versin

ses telleri gidebilir diye bir insanı kanserli bir kitle ile yaşatmak ne kadar manalı? açıkçası bu açıklama ile o doktora güvenim kesinlikle sıfırlandı benim. Ankara'da Demetevler'de Onkoloji Hastanesi var kanser hastanesi yani işinin ehli. devlet hastanesi. kesinlikle orayı öneririm. En kısa zamanda randevu alıp görünsün ablan.

Bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

Bir arkadasim bunun adanada tedavisini gormustu ve simdi cok iyi..Ameliyat oldu bir de işın tedavisi minoyle bir seydi 4sene oldu cunku..Ogretmenlige devam ediyor sesi eskisi gibi..iyice arastirin farkli doktora gidin.Eskisehir iyi gelismis bir yer zaten..
..

teşekkur ederim cevabiniz icin..
malum mukemmel bir saglik sistemimiz var...

tesekkur ederim cevabiniz icin.. bunlari duymak cok guzel gercekten

bilgim yok malesef.. çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ablanıza da tüm hastalara da

Doktor bir garip yani cani gidecegine ses telleri gitsin. Bu kadin kanser orda durusa olur gider Allah korusun, bir an once tedavi edilmesi gerek.

merhaba görümceme degöğsündeki kitle çok büyük olduğu için önce kemoterapiyle küçültüp öyle ameliyat etmeyi önerdi doktoru akıllı kemoterapi diye bi ilaç varmış işe yarar küçülürse hemen ameliyat dedi.yenimahalle onkoloji ye götürüyorum onu da deneyimli bi hastane bende tavsiye ederim.bir gözükün isterseniz Allah şifasını versin ablanızın da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…