Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aynen bu şekilde ogrenmistim.Adetime 5 gün kaldı dün yaptim ovulasyon testi bu şekildeydi bugün 2 kere yaptım yine pik sizce sebebi nedir hamilelik olabilir mi bu şekilde olabileceğini duydum lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 3512933
Lütfen detaylı anlatiri misiniz çok heyecanlıyımBen aynen bu şekilde ogrenmistim.
Bence hamilesin
Elinizde gebelik testi varsa bir yapın. Bu şekilde öğrenenler var ama sizde pcos var mı?Lütfen detaylı anlatiri misiniz çok heyecanlıyım
Hayır yok 30 günde bir düzenli adetimElinizde gebelik testi varsa bir yapın. Bu şekilde öğrenenler var ama sizde pcos var mı?
Sadece 5 syluk evliyim evlendikten sonra 1 2 gün gecikti o kadarHayır yok 30 günde bir düzenli adetim
Ooo hamilesin kiz darisi basimaAdetime 5 gün kaldı dün yaptim ovulasyon testi bu şekildeydi bugün 2 kere yaptım yine pik sizce sebebi nedir hamilelik olabilir mi bu şekilde olabileceğini duydum lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 3512933
Ayy ağzından çıkan dua yerine geçsin inşallah icimden bir ses öyle diyor ama umutsuzluktan test yapmıyorum ama dün 6 gün vardı regl e ovulasyon testi bu şekildeydi bugün yaptım yine böyleOoo hamilesin kiz darisi basima
Hamilesiniz bence gözünüz aydın yarın test yapın erken gebelik testi çıkar zaten darısı bizlere canim sende ovulasyon testinde pik görmemiştin değil mi seninle konuşmuştuk bende görmedim de merak ettim şimdi bak hamile misin acaba benimde 7 Aralık beklenen merak ediyorum benim nolduAdetime 5 gün kaldı dün yaptim ovulasyon testi bu şekildeydi bugün 2 kere yaptım yine pik sizce sebebi nedir hamilelik olabilir mi bu şekilde olabileceğini duydum lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 3512933
Gebelik testi yap canım hamile olabilirsinAdetime 5 gün kaldı dün yaptim ovulasyon testi bu şekildeydi bugün 2 kere yaptım yine pik sizce sebebi nedir hamilelik olabilir mi bu şekilde olabileceğini duydum lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 3512933
Yavrum sen hala yapıyor musun testHamilesiniz bence gözünüz aydın yarın test yapın erken gebelik testi çıkar zaten darısı bizlere canim sende ovulasyon testinde pik görmemiştin değil mi seninle konuşmuştuk bende görmedim de merak ettim şimdi bak hamile misin acaba benimde 7 Aralık beklenen merak ediyorum benim noldu
Yok kuzum yapmıyorum bıraktım yani şöyle 21. Günüm testim bitti şuan zaten adete 6 günüm var beklemedeyim bende Çarşamba günü kadın doğuma gidicem hayırlısı bakalımYavrum sen hala yapıyor musun test
Evet hemde çok tuhaf hissediyorum eğer bugün silik görseydim üzülecektim yumurtlama sanicaktim ama hala çiftMerak ettim doğrusu. Gebelik testi yapın, çok heyecanlı ya
Ayy ağzından çıkan dua yerine geçsin inşallah icimden bir ses öyle diyor ama umutsuzluktan test yapmıyorum ama dün 6 gün vardı regl e ovulasyon testi bu şekildeydi bugün yaptım yine böyle
İnşaAllah gebesinizdir. Benim geçmiş aylarda regle beş gün kala pozitif çıktı ovu testim. Gebeyim sandım ama malesef değilmiş, gebelik testim negatifti. Seninki umarım gebeliktendirEvet hemde çok tuhaf hissediyorum eğer bugün silik görseydim üzülecektim yumurtlama sanicaktim ama hala çift
Yok kuzum yapmıyorum bıraktım yani şöyle 21. Günüm testim bitti şuan zaten adete 6 günüm var beklemedeyim bende Çarşamba günü kadın doğuma gidicem hayırlısı bakalım
Üst üste her gün mu çıktı yokta bir gün miİnşaAllah gebesinizdir. Benim geçmiş aylarda regle beş gün kala pozitif çıktı ovu testim. Gebeyim sandım ama malesef değilmiş, gebelik testim negatifti. Seninki umarım gebeliktendir
Varmi sizde gebelik?İnşaAllah gebesinizdir. Benim geçmiş aylarda regle beş gün kala pozitif çıktı ovu testim. Gebeyim sandım ama malesef değilmiş, gebelik testim negatifti. Seninki umarım gebeliktendir
Üst üste çıktı evet. 5. Gün azcık soluktu ama. Sonra da regl geldiÜst üste her gün mu çıktı yokta bir gün mi