Kizlar yardımınıza ihtiyacım var helppppp!!

mkrrmdyn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
192
24
25
Adetime 5 gün kaldı dün yaptim ovulasyon testi bu şekildeydi bugün 2 kere yaptım yine pik sizce sebebi nedir hamilelik olabilir mi bu şekilde olabileceğini duydum lütfen yardım edin
IMG_20241130_210934_094.jpg

Adetime 5 gün kaldı dün yaptim ovulasyon testi bu şekildeydi bugün 2 kere yaptım yine pik sizce sebebi nedir hamilelik olabilir mi bu şekilde olabileceğini duydum lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 3512933
Hamilesiniz bence gözünüz aydın yarın test yapın erken gebelik testi çıkar zaten 🥰darısı bizlere ❤️canim sende ovulasyon testinde pik görmemiştin değil mi seninle konuşmuştuk bende görmedim de merak ettim şimdi bak hamile misin acaba benimde 7 Aralık beklenen merak ediyorum benim noldu

Hamilesiniz bence gözünüz aydın yarın test yapın erken gebelik testi çıkar zaten 🥰darısı bizlere ❤️canim sende ovulasyon testinde pik görmemiştin değil mi seninle konuşmuştuk bende görmedim de merak ettim şimdi bak hamile misin acaba benimde 7 Aralık beklenen merak ediyorum benim noldu
Yavrum sen hala yapıyor musun test 🖤

Kızlar benimde adetim 2 gün geçti az önce test yaptım negatif sizce gebelik var mıdır 2 gündür kahverengi leke geliyor ama çok az göğüslerim acıyor belirtilerim bunlar ama test negatif :KK43:

Evet hemde çok tuhaf hissediyorum eğer bugün silik görseydim üzülecektim yumurtlama sanicaktim ama hala çift 😌
İnşaAllah gebesinizdir. Benim geçmiş aylarda regle beş gün kala pozitif çıktı ovu testim. Gebeyim sandım ama malesef değilmiş, gebelik testim negatifti. Seninki umarım gebeliktendir❤️☺️

Yok kuzum yapmıyorum bıraktım yani şöyle 21. Günüm testim bitti 😂şuan zaten adete 6 günüm var beklemedeyim bende Çarşamba günü kadın doğuma gidicem hayırlısı bakalım
İnşaAllah gebesinizdir. Benim geçmiş aylarda regle beş gün kala pozitif çıktı ovu testim. Gebeyim sandım ama malesef değilmiş, gebelik testim negatifti. Seninki umarım gebeliktendir❤️☺️
Üst üste her gün mu çıktı yokta bir gün mi

X