M Mina7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 3 0 25 27 Eylül 2024 Konu Sahibi hayalhatun3434 #21 hayalhatun3434 .!.: Ama ben ne zaman yumurtaladigımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Eger adetlerin duzensizse hemen baslaman iyi olmus tamamen ikisi de koyu cizgi olana kadar devam et tamamen pik olunca o gunu degerlendir
hayalhatun3434 .!.: Ama ben ne zaman yumurtaladigımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Eger adetlerin duzensizse hemen baslaman iyi olmus tamamen ikisi de koyu cizgi olana kadar devam et tamamen pik olunca o gunu degerlendir
H hayalhatun3434 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 54 3 21 27 Eylül 2024 Konu Sahibi hayalhatun3434 #22 Mina7 .!.: Eger adetlerin duzensizse hemen baslaman iyi olmus tamamen ikisi de koyu cizgi olana kadar devam et tamamen pik olunca o gunu degerlendir Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim
Mina7 .!.: Eger adetlerin duzensizse hemen baslaman iyi olmus tamamen ikisi de koyu cizgi olana kadar devam et tamamen pik olunca o gunu degerlendir Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim