doğru diyorsun canım şimdi napıyım peki bekleyim mi hastayım ben ilaçta kullanmıyom benim daha adete 3 gün varRegl gecikmesi var mı ? Kan için erken olmuş olabilir ben gecikmenin üçüncü günü yapmıştım benim testim de silik çıkmıştı ama ertesi akşam testi yenileyince kopkoyu oldu . Böyle durumlarda gecikmenin beklenmesini sağlıklı buluyorum
sağol canımbence de negatif
ama testlerde var silik cizgi canım kamera çok belli değil ama genede belliTestlerde çizgi göremedim ama zaten çok kurumuş ilk çizgiden de belli. Negatif kan sonucunuz da
sağol canımhepsi negatif geldi bana
Kurumuş ama hemen mi çektinizama testlerde var silik cizgi canım kamera çok belli değil ama genede belli
sağol canımTestlerde çizgi göremedim ama zaten çok kurumuş ilk çizgiden de belli. Negatif kan sonucunuz da
aynen öyle tatlım2.fotoğrafta çok çok silikte olsa görüyor gibiyim yanıltmak istemem sizi. Adet gününüzün geçmesini bekleyin lütfen
evet canımKurumuş ama hemen mi çektiniz
3 gün var gecikmedim daha ama kanı 4 gün kala verdim idrarda 6 gün kalaNegatif ama erken mı yaptınız acaba ? Adet geçmediyse bekleyin biraz daha
Anladım herkeste farklılık gösteriyor bence bu testler adet günü geçince daha net olur umarım vardır3 gün var gecikmedim daha ama kanı 4 gün kala verdim idrarda 6 gün kala