Kizlar yardımcı olur musunuz ?

Hakmell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
894
434
24
4 aylık evliyim adetime 8 gün var bat 27 Ocak
Dün ve bugün iki ayrı markanın gebelik testini yaptım ilk yaptığım test bebe time bugün yaptığım test ise ar+l med bebe time ile yaptığım test silik ama.belirgin bir çizgi çıktı bugün yaptığımda ise ikinci çizgi yok sizce ne yapmayaliyim göğüs hassasiyetim var çok fazla onun dışında bir belirtim yok yardımcı olur musunuz pozitif çıkıp negatife dönen var mı aranızda ???? 😔😔😔

Dün ve bugün iki ayrı markanın gebelik testini yaptım ilk yaptığım test bebe time bugün yaptığım test ise ar+l med bebe time ile yaptığım test silik ama.belirgin bir çizgi çıktı bugün yaptığımda ise ikinci çizgi yok sizce ne yapmayaliyim göğüs hassasiyetim var çok fazla onun dışında bir belirtim yok yardımcı olur musunuz pozitif çıkıp negatife dönen var mı aranızda ???? 😔😔😔
Benceee test için çok erken beklenen adet tarihi geçmeli ki kesin sonuç alınsın.

Merhaba arkadaşlar,
Öncesinde şunu söylemek istiyorum 11 mayis yumurtlama günümdü ama 13 mayıstan 16 mayısa kadar 3 gün süren korunmasız bir ilişkimiz oldu ...
Benim normalde adetim 25 günde 1 di , doktorumun verdiği adet geciktiriciyi kullandıktan sonra 28 günde 1 oldu . Adet geciktiriciyi 6 gün kullandim ve bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum normalde adetinin ilk günü çok sancılı geçerdi ama hafif ağrılarla atlattım. Şimdi ise adetim 25 mayıstaydı ama olmadım 1 gün gecikti ve sarı akıntım var arada bi kasik agrim oluyor goguslerde dolgunluk var yorgunluk var ...Ilişkiden bu yana 12 13 gün geçti.
Acaba hamile miyim?
Sarı akıntı hamilelik belirtisi mi?
Yarın hamilelik testi yaptırmayı düşünüyorum acaba erken mi ?

X